Välkkä


Tervetuloa Välkälle! Täällä voit vaihtaa kuulumisia uusien ja vanhojen kavereiden kanssa nopeasti ja helposti. Jutella juuri siitä, mikä tällä hetkellä on mielessäsi. Rekisteröidy palveluun, luo tunnus ja voit osallistua keskusteluihin tai aloittaa niitä.

1 2 3 seuraava >>

Luokkasormukset

Oon kuudennella luokalla. Me tilataan luokkasormukset. Millä luokalla te ootte ja ootteks tilannu,tai tilaatteko te luokkasormukset??
Ei ehditty kutosella tilata sormuksia, oltiin pari viikkoo myöhässä. : (
Luokkasormus...? O.o
Oon seiskalla ja on luokkasormus, ja kokous on 2012 vuonna "maailmanlopun keskellä"
Minäkin omistan luokkasormukse, en tosin käytä sitä ikinä...
Olen kutosella ja ollaan tilattu luokkasormus. Innolla odotan sen saamista.
Olen kasilla, ei ala-asteella tilattu luokkasormuksia eräiden syiden johdosta. Enkä tosin olisi halunnutkaan, ihan hirveä luokka.
Tällä hetkellä olen lukion ekalla, enkä usko että tämän luokan kanssa tulee luokkasormuksia tilattua. Ala- ja yläaste aikaisten luokkien kanssa on luokkasormukset. <: Tosin kuudennella luokalla tilattu luokkasormus hukkui jo samaisena kesänä, kun sen sain. Mutta ajattelin joskus teettää uuden tilalle^^ Yläasteella tilattiin sormus jo kahdeksannen luokan puoli välissä ja olen pitänyt sitä sormusta joka päivä siitä lähtien. :3
anteeksi, vähän aiheen vierestä, mutta mikä tuo luokkasormus-juttu on?
Jeejee
Parapluie:
anteeksi, vähän aiheen vierestä, mutta mikä tuo luokkasormus-juttu on?


"Luokkasormus on sormus, joka saatetaan hankkia esimerkiksi peruskoulun ala- tai yläluokkien lopussa. Sormuksen sisäpuolelle voidaan kaiverruttaa luokan kesken sovittu luokkakokouksen päivämäärä tai oppilaan lempinimi."

-Wikipedia. :DD
Kiitos tiedosta!
Mein luokka on päättäny sen,et millasen (kuvio yms) me halutaan. Tilausta me ei viel olla tehty,mut kyl kai me täs parinviikon sisällä laitetaan tilaus menemään.. :)
Minkälaisen te otatte?

Minun alakoulun luokkasormukseni on usko-toivo-rakkaus-tyylinen. Ja se oli opettajan valinta, kun muutamat tyypit eivät saaneet tahtoaan läpi muuten. Luokkakokous on heinäkuussa 2011.

Olen onnistunut hukkaamaan sormukseni kerran metsään, mutta löysin sen sieltä kuljettuani kaksi kilometriä. : D
Siinä on jotain palapeli kuvioo. Se on aika hieno:) Pojat olis halunnu sellasen kamalan tikkuukko sormuksen. :p
Meillä ei ollut koskaan mitään luokkasormuksia, koska luokkahenki on aina jostain syystä ollut ihan en viitsi sanoa mistä. Nytkään en odota liikoja uudelta luokalta, enpähän pääse pettymään liiaksi. : )
oon Ty--:n kans samal luokal ja munki mielest se tikku-ukko sormus oli ihan ällö.... :x jos se olis valitttu ni en olis kyl tilannu vaik olis maksan vaa euro
Luokkasormukseni katosi mystisesti sormestani, kyllähän minä vielä sen pirulaisen löydän!
oon ty-:n ja SaaRuskan kans samalla luokalla ja me tilattiin mun mielest kivat sormukset mut kaiverrus ei kyl ollu ihan mun mieleen vaik ei se sillee haittaa. :D
Hopeinen kapea sinisellä kiehkuralla.. Vuonna 2002 kuudennella luokalla hankittiin ja 2012 kesäkuussa ois kokous.. Saa nähdä sitte menenkö.
**_LiZaRD##:
Hopeinen kapea sinisellä kiehkuralla.. Vuonna 2002 kuudennella luokalla hankittiin ja 2012 kesäkuussa ois kokous.. Saa nähdä sitte menenkö.


Mee ihmeessä sinne kokoukseen!:) Musta toi sininen kiehkura kuulostaa aika hienolta..:D

Wha…

Wha... Miks joku antaa sellasii? Nehän voi olla jotain randomeita joista saa ihottumaa! (siis sormuksista voi saada, ei niiden antajista ;) :p )
Olen kutosella. Ei ole, eikä olla tilattu. En haluaiskaa mitää tyhmii sormuksii
Me tilataan tää. Se on ensimmäinen sormus nimeltä Cross.
LucaruaWolfey:
Wha... Miks joku antaa sellasii? Nehän voi olla jotain randomeita joista saa ihottumaa! (siis sormuksista voi saada, ei niiden antajista )


Jaa luokkasormuksia joku antaa? Ei kukaan niitä kellekään anna. Vaan ne tilataan jostain koko luokalle. ^^ Saada ihottumaa.. aivan.

1 2 3 seuraava >>

Hae

 
Tilaa Koululainen

Reilu luokka 2016

Villivarsa

 Reuhurinne

mainokset