Asiaa Logan Lermanista

Voitko kertoa mulle Percy Jackson – Salamavaras -elokuvan Logan Lermanista? Missä muissa leffoissa Logan esiintyy? Mikä on Jonas Brothersin faniosoite ja virallinen fanisivu? Toivottavasti vastaat, koska olen etsinyt tietoja kaikkialta, mutta en ole löytänyt!

Vastaus:
Logan Lerman
näytteli pääosaa elokuvassa Percy Jackson – Salamavaras, joka perustuu Rick Riordanin kirjaan. Ennen Percyn roolia Logan on nuoresta iästään huolimatta esiintynyt useissa elokuvissa. Vuonna 1992 syntynyt Lerman näytteli 8-vuotiaana Mel Gibsonin elokuvassa Patriot. Muita rooleja hänellä on ollut muun muassa leffoissa Mitä nainen haluaa, Perhosvaikutus, Meet Bill sekä Gamer. Ensi vuonna Logan nähtäneen Kolmessa muskettisoturissa.

Paljasjalkainen beverlyhillsiläinen on näytellyt lähes koko ikänsä, sillä jo nelivuotiaana hän esiintyi mainoksissa. Näyttelemisen lisäksi Logan aikoo opiskella elokuvan tekoa, kuten käsikirjoittamista. Loganilla on kaksi sisarusta, ja vapaa-aikanaan hän on innokas urheilija. Jalkapallon ja baseballin lisäksi hän pelaa tennistä.

Joonaksille postia voi laittaa osoitteeseen Jonas Brothers, c/o Holllywood records, 500 So. Buena Vista St., Burbank, CA 91521, USA. Heidän fanisivunsa löytyvät osoitteesta www.jonasbrothers.com.

Kommentit

Oma kommentti