Fanipostia Dominic Monaghanille

Olen kovan luokan Dominic Monaghan -fani, ja haluaisin tietää hieman lisää kyseisestä näyttelijästä. Myös hänen fanipostiosoitettaan olen metsästänyt kissojen ja koirien kanssa, mutta sitä ei vain tunnu löytyvän. Voisitko siis kenties kertoa sen? Onko mistään nettikaupasta mahdollista saada Taru sormusten herrasta -leffojen pidennettyjä versioita, ja paljonko ne suurin piirtein maksavat?
Dominic-holisti

Vastaus:
Dominic Monaghan
tunnetaan parhaiten Merryn roolista Peter Jacksonin ohjaamissa Taru sormusten herra -elokuvissa. Ennen suurta rooliaan Monaghan opiskeli kirjallisuutta sekä näyttelemistä ja esiintyi tv-sarjoissa. Sormusten herran myötä Dominic on saanut suurempia rooleja, joista näkyvin on varmasti Lost-sarjan Charlie Pace. Hän näyttelee myös Suomessa nähdyssä FlashForward-sarjassa.

Dominicin vanhemmat ovat englantilaisia, mutta hän on kuitenkin syntynyt Berliinissä 8. joulukuuta 1976. Hän vietti 12 ensimmäistä vuottaan Saksassa, jonka jälkeen muutti vanhempiensa kanssa Englantiin.

Fanipostin voi lähettää osoitteeseen Dominic Monaghan, c/o Peters Fraser & Dunlop, Drury House, 34-43 Russell Street, London WC2B 5HA, England.

Valitettavasti dvd-levitykseen tehtyjä Extended-versioita Taru sormusten herrasta -trilogiasta on huonosti saatavilla. Kannattaa yrittää metsästää niitä käytettyinä levydivareista.

Kommentit

Oma kommentti