Fanipostia Taylor Lautnerille

Ensiksi, tämä on tosi hyvä palsta! Toiseksi, olen Taylor Lautnerin suuri fani. Mihin kyseiselle näyttelijälle saisi lähetettyä fanipostia? Ja voisitko kertoa Taylorista hiukan?
TaylorLautner<3

Vastaus:
Taylor Lautner
on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka varmasti parhaiten tunnetaan Jacobin roolistaan Twilight-elokuvissa. Hän on syntynyt 11. helmikuuta vuonna 1992 Michiganin osavaltiossa, mutta Taylor muutti perheensä mukana Los Angelesiin 11-vuotiaana.

Taylor on aina ollut urheilullinen, ja hän aloittikin kamppailulajitreenit jo Michiganin vuosinaan. Taylor voitti karatessa useita palkintoja, mutta näytteleminen alkoi kiinnostaa nuorta Lautneria. Muutamien televisioroolien myötä hän pääsi näyttelemään elokuvissa, joista ennen Twilightia yksi suurimmista oli rooli Villi tusina 2 -elokuvassa, jota tähditti Steve Martin. Twilightin lisäksi Lautner on viime aikoina näytellyt muun muassa elokuvassa Siepattu (2011).

Postia Taylorille voi laittaa osoitteeseen Taylor Lautner, c/o Management 360, 9111 Wilshire Blvd., Beverly Hills, CA 90210, USA.

Kommentit

Oma kommentti