Sihja – kapinaa ilmassa -elokuvan ennakkonäytökset on siirretty elokuuhun

Koululainen ja SF Studios järjestävät yhteistyössä Koululaisen lukijoille kolme lukijanäytöstä, joissa pääsee näkemään ennakkoon Sihja – kapinaa ilmassa -elokuvan. Elokuvan ensi-ilta ja ennakkonäytökset on valitettavasti siirretty elokuuhun.

Sihja – kapinaa ilmassa -elokuva

Millainen maailma olisikaan, jos kaikki olisivat täydellisiä? Justus Hentulan esittämä nuori kaupunkilaispoika Alfred löytää eräänä päivänä huoneestaan kapinallisen keijun nimeltään Sihja Pönttöhiitinen (roolissa Elina Patrakka). Tapaamisesta seuraavat syvä ystävyys ja tapahtumarikas seikkailu, kun kaksikko yrittää selvittää, miksi kaupungin linnut kuolevat. Liittyykö kenties lannoiteyrityksen johtaja Lisbeth Lukinmaa asiaan jotenkin?

Marja Pyykön ohjaama Sihja – kapinaa ilmassa -elokuva on täynnä jännitystä ja huumoria, mutta mukana on myös vakavampia teemoja. Elokuva muistuttaa, että erilaisuus on rikkaus ja jokainen on hyvä juuri sellaisena kuin on.

Elokuva kestää 89 minuuttia, ja se on K7.

Valitettavasti elokuvan ennakkonäytökset on jouduttu siirtämään elokuun loppuun. Ilmoitamme uusista näytöksistä osoitteessa Koululainen.fi ja Koululainen-lehdessä.

 

 

Nopeimmin ilmoittautuneet saavat kahden henkilön vapaalipun valitulle paikkakunnalle. Osallistuminen on mahdollista vain kerran/puhelinliittymä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti tekstiviestillä. Saamasi tekstiviesti toimii kahden hengen pääsylippuna ennakkonäytökseen. Tekstiviestipalvelu toimii Telian, Elisan, Kolumbuksen, DNA:n, Saunalahden, Ainan ja Go-Mobilen liittymissä. Tekstiviestin hinta on 0,95 euroa. Näytökset järjestetään paikallisten koronasuositusten mukaisesti.

Sihja – kapinaa ilmassa

”Alfred on yksinäinen kaupunkilaispoika, joka rakastaa perhosia. Kesäloman jälkeen kaupungissa Alfred löytää auton takakontista keijun, joka on takkutukkainen, suttuinen ja Alfredin mielestä ihana. Hän on Sihja Pönttohiitinen. Sihja on huonosti käyttäytyvä, mutta valloittava keiju, jonka kanssa Alfred uskaltautuu lentämään.

Alfredin vanhemmat Riia (Elena Leeve) ja Eerik (Elmer Bäck) ihmettelevät tytön tapoja, mutta iloitsevat, että pojalla on kerrankin ystävä. Isä-Eerik on töissä Lisbeth Lukinmaan (Pirjo Lonka) johtamalla lannoitetehtaalla, jolla on mennyt huonosti. Perheen naapuri Perttu Nikkinen (Eero Ritala) kehittää uutta Mirakulaus-lannoitetta, joka näivettää samalla rikkaruohot. Siitä toivotaan tehtaan pelastusta.

Sihja ja Alfred tempautuvat seikkailuun selvittäessään, miksi kaupungin kaduilta alkaa löytyä kuolleita lintuja. Kekseliäällä toiminnalla ja keijuvoimien siivittäminä lapset onnistuvat estämään ympäristökatastrofin.”

Kommentit

Oma kommentti