Osallistu kisoihin NYT – palkintona mm. XboxOne-pelikonsoli!

Vuosi päättyy mahtaviin kilpailuihin. Palkintoina on konsolipelejä kuten Little Big Planet 3 ja Minecraft, Skylanders Trap Team -peli ja pelikonsoli, Netflix-koodeja sekä iso kasa kirjoja. Osallistu kisoihin heti!

Skylanders Trap Team: Vangitse paha – vapauta hyvä

Skylandsin pahamaineisimmat roistot ovat paenneet kuuluisasta Cloudcracker-vankilasta. Sinun ja Skylanderien tehtävänä on löytää ja napata heidät. Maagiset Traptanium™-kristallit, jotka pystyvät käyttämään elementtien voimaa, auttavat portaalimestareita nappaamaan roistot kristallien sisään ja muuttamaan heidät taistelemaan hyvän puolesta. Näiden legendaaristen roistojen kiinniottaminen ei ole helppo tehtävä. Ole mukana kilpailussa vastaamalla kysymykseen pahamaineisesta konnasta.

Koululainen; Skylanders Trap Team, XboxOne

Osallistumalla Skylanders Trap Team -kilpailuun voit voittaa itsellesi XboxOne-konsolin sekä Skylanders Trap Team -pelin lisähahmoineen. Osallistu heti!

Voita Netflix-koodi puoleksi vuodeksi

Netflix-kanavan yksi suosituimmista sarjoista on Turbo Fast. Tiedätkö, montako etanakaveria Turbolla on? Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi kuuden kuukauden mittaista koodia Netflixiin. Yhden koodin arvo on noin 54 €. Osallistu heti!

Koululainen, Netflix

Mikä supersankari on suosikkisi?

Mikä supersankari on kaikista viilein, onko se Batman, Supermies, Hämähäkkimies vai joku muu? Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Burt’s Bees -tuotepaketti, joka sisältää vartalovoin, käsirasvan ja huulivoiteen. Palkintopaketin arvo on 38,70 €. Osallistu heti!

Koululainen; Burt´s Bees

Mikä on ollut vuoden noloin moka?

Vuosi lähenee loppuaan, joten on hyvä muistella, mikä oli vuoden 2014 noloin moka. Paljasta se muillekin lukijoille. Kaikkien mokia lähettäneiden kesken arvotaan Gross Science -leikkisetti (arvo noin 35 €) ja kaksi Taikatalvi-pokkaria (arvo 11 €/kpl). Osallistu heti!

Koululainen; Gross Science

Mikä on paras joululaulu?

Mikä joululaulu virittää sinut todelliseen joulutunnelmaan? Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme Suvi Teräsniskan Joulun henki -levyä. Yhden palkinnon arvo on 19,95 euroa. Osallistu heti!

Koululainen; Suvi Teräsniska; Joulun henki

Mikä on syksyn paras kansi?

Mistä syksyn 2014 Koululaisen kannesta sinä pidät eniten? Äänestä omaa suosikkiasi ja kerro, miksi se oli paras. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan neljä Reuhurinne-seinäkalenteria vuodelle 2015. Yhden kalenterin arvo on noin 16 euroa. Osallistu heti!

Koululainen; Reuhurinne

Osaatko ratkaista matikkapähkinän?

Kärpäset Ronja ja Tanja ovat yhteensä 20 päivää vanhoja. Kuinka monta päivää vanhoja he olivat yhteensä 96 tuntia sitten? Kaikkien perustellun vastauksen lähettäneiden kesken arvotaan kolme Kesä autokorjaamon yläkerrassa -kirjaa. Yhden kirjan arvo on noin 24 euroa. Osallistu heti!

Koululainen; Kreetta Onkelo

Missä on Pätkän pallo?

Pätkä on innokas urheilija, jonka lempilaji on jalkapallo. Kaveri on mestari kikkailemaan pallon kanssa. Taidokas saksipotku sai pallo pomppimaan sivulta toiselle, mutta mille joulukuun Koululainen-lehden sivulle se pysähtyi? Oikein vastanneiden kesken arvotaan kaksi PlayStation-pelipakettia. Yksi paketti sisältää PS4-pelit LittleBigPlanet 3 ja Minecraft. Yhden palkinnon arvo noin 100 euroa. Osallistu heti!

Koululainen, PlayStation 4, Little Big Planet 3, Minecraft

Mikä on joulukuussa nousussa?

Vaikuta Nousussa-listaan äänestämällä tai ehdottamalla omaa suosikkiasi. Kaikkien perustellun vastauksen lähettäneiden kesken arvotaan kaksi GUL-rannekelloa. Sporttinen kello on vesitiivis ja sen takapohja on titaaninen. Kellon lasi on kovetettua mineraalilasia. Rannekkeeksi voit valita kangas- tai silikonirannekkeen. Arvo noin 50 euroa/kpl. Osallistu heti!

Koululainen; Gul

Osallistu kilpailuihin heti!

Kaikki kilpailut ovat käynnissä 7.1.2015 saakka.

Kommentit

Oma kommentti