Palaute ja palstaposti toimii taas!

Viestien lähettäminen Koululainen-lehden palstoille (esim. Kirjeystävä, Eläinystävä, Välkky, Koneen henki) sekä palautteen lähettäminen lehdestä, verkkopalvelusta sekä yhteydenotto tilaajapalveluun on reistaillut huhtikuussa.

Ongelma on nyt korjattu, ja posti kulkee taas! Lomake löytyy näiltä sivuilta kohdasta Kysy meiltä.

Toimitus pahoittelee ongelmia ja kiittää kaikkia kärsivällisyydestä.

Koululainen

Kommentit

Moi! Koululainen on paras lehti, enkä koskaan malta odottaa seuraavan lehden ilmestymistä! Olisiko mahdollista, että lehteen saataisiin juliste Avatar:The last airbender-sarjan Zukosta tai Simpsoneista? Olisi mahtavaa, jos toiveeni toteutettaisiin!

Moi!Koululainen on paras lehti ja en ikinä malta odottaa, että seuraava lehti tulisi. Olisiko mahdollista saada lehteen juliste Avatar:The last airbender-sarjan Zukosta tai Simpsoneista? Olisi mahtavaa, jos toiveeni toteutuisi! 😀

voisko tulla joku bts tai kawaii juliste pliiiis

Voisko tulla joku anime juliste? vaikka joku a whisker away juliste, tai joku söpö?

Moi, nyt kun Euroviisit on ohi niin toivoisin juttua liittyen euroviisuihin ja erityisesti Måneskiin! Juliste Måneskista olisi nyt kovassa toivossa ainakin mulla ja varmasti jollain muullakin!

Lehden nousussa osiossa oli Tiktokkaaja Addison Rae joka on ehkä hyvä tanssimaan, mutta hän on käyttäytynyt sosiaalisessa mediassa rasistisesti ja haukkunut tummia ihmisiä mutta esittää olevansa rasismia vastaan. Hän on huonoa esimerkkiä lapsille.

Olisi kiva jos tulisi semmoinen iso juliste Billie Eilishistä.

Ps: tää lehti on ?/5

Ihan hyvä asia muille kylläkin mutta olisi kiva jos täällä netissä voisi kysyä kysymystä koneen henki palstalla

Oma kommentti