Netti Wiihin 4/11

 Miten Nintendo Wiihin saa internet-yhteyden?
– MarioKart fani –

Vastaus:
Helpoin tapa kytkeä Wii nettiin, on käyttää langatonta verkkoyhteyttä. Sitä varten kotona pitää jo entuudestaan olla langaton verkkoyhteys. Asennus on helppoa. Riittää, kun tiedät langattoman tukiasemasi nimen ja salasanan.

Ensin määritellään verkon tiedot avaamalla Wiin asetukset (Wii Settings) ja valitsemalla valikosta ”Internet” ja ”Connection Settings”. Seuraavaksi valitaan, mihin haluat tallentaa nettiasetukset. Klikkaa vaikkapa ”Connection 1”. Sitten valitaan yhteystapa, valitsemalla avoinna olevasta valikosta ”Wireless Connection” ja ”Search for an access point”. Nyt Wiin pitäisi raksuttaa hetken aikaa ja hakea kaikki lähettyvillä olevat langattomat verkot. Valitse oma tukiasemasi listasta, syötä sen salasana ja tallenna asetukset klikkaamalla ”Save” ja ”Ok”. Lopuksi Wii testaa verkkoyhteyden laadun, minkä jälkeen kaikki onkin valmista.

Lisätietoja Wiin kytkemiseksi nettiin löytyy Nintendon suomalaisilta kotisivuilta, osoitteesta www.nintendo.fi. Siellä neuvotaan myös. miten Wii kytketään langalliseen verkkoon.

 

Kommentit

Oma kommentti