Uusi näyttö 8/11

Minulla on Nintendo DS, jonka näyttö on mennyt käytössä naarmuille ja muutenkin pilalle. Kertoisitko, voiko DS:n näyttöjä vaihtaa ja missä. Odotan vastaustasi innokkaasti.
Nintendo-fani

Vastaus:
Ei hätää, huolto onnistuu kyllä. Hintoja voi kysellä yksityisiltä sähkö- ja huoltoalan yrityksiltä, tai suoraan Nintendon maahantuojalta: (02)284 1153 / kuluttajapalvelu@amo.fi. Myös muutamat pelikaupat huoltavat laitteita. Esimerkiksi pelikauppa Game Housen hinta DS:n korjaukselle on 35 euroa + varaosien hinta ja postikulut: www.gamehouse.fi/index.php?sivu=huolto.

Näytöt ja varsinkin kosketusnäytöt ovat sen verran arvokkaita, että jos huoltohinta uhkaa nousta turhan korkeaksi, voi yhtenä vaihtoehtona harkita kokonaan uuden laitteen hankkimista. Vanhoja DS- ja DS-lite-malleja saa nykyään todella edullisesti sekä uusina että käytettyinä. Samalla voi toki harkita myös uudempia DSi-, XL- ja 3DS-malleja, joilla on enemmän käyttöikää edessä.

Kun konsoli on korjattu tai vaihdettu uuteen, kannattaa näyttöjen päälle ostaa samalla suojakalvot. Niiden tarkoitus on estää kovakätisessä tai muuten vain ahkerassa pelailussa syntyvät kulumat ja vauriot, jolloin huoltohommat eivät tule heti uudestaan eteen. Kalvojen hinta liikkuu muutamien eurojen tuntumassa ja niitä myydään useimmissa pelikaupoissa sekä tavarataloissa.

Kommentit

Oma kommentti