Toukokuussa järjestetään juhlat!

Toukokuun alussa vietetään äitienpäivää ja koulujen kevätjuhlat alkavat lähestyä. Kesäloma itsessään on jo hyvä syy juhlia. Toukokuun Koululaisesta saat ideoita hauskanpitoon!

Koululainen 5/2014

Jannika B, Uniikki, Pete Parkkonen ja Suvi Teräsniska jakavat Koululaisen lukijoiden kanssa parhaat juhlavinkkinsä. He kertovat, pitääkö juhliin keksiä teema, miten kannattaa pukeutua ja tarvitaanko ohjelmaa. Arvaatko, kuka ehdottaa juhla-asuksi villapaitaa? Jos julkkisten vinkit eivät riitä, annamme myös ideoita siihen, miten voit fanittaa suosikkiasi myös juhlissa…

Koululainen 5/2014

Yksi takuuvarma kevään merkki on se, että kauppohin saapuu uutuusjäätelöitä. Takuuvarmasti mieleistä herkkua saa, kun tekee jäätelöannoksensa itse. Kutsuimme koolle viisi kaverusta, ja he ideoivat omanlaisensa annokset. Mistä annoksesta siniä tykkäät? Lisää juhliin sopivia herkkuohjeita löydät Ruoka.fi-palvelusta.

Koululainen 5/2014

Olet takuulla nauranut Justimusfilms-porukalle, vai mitä? Nyt voit kokeilla, naurattaako myös kolmikon musiikki. Kaverit julkaisevat ensimmäisen levynsä, ja myös sen pääosassa on huumori. Kyselimme kavereiden kuulumisia, lue jutustamme, mitä he vastasivat!

Koululainen 5/2014

Julisteessa Kliff

Kliff, menestyksekäs painija Petra Olli, The Amazing Spiderman 2 -elokuva ja kaunis kolibri ovat toukokuun Koululaisen julistekuvissa.

Toukokuun Koululainen ilmestyy maanantaina 5.5.

Kommentit

Kivempi lehti tulossa kuin huhtikuussa. Pinkki väri on ihana ja tuo mieleen kesän iloiset hetket. En malta odottaa, että haen postin ja siellä on tuo Koululainen. Julisteissa voisi olla enemmän huippuartisteja tai joitain sellaisia. Tämä oli vain minun mielipide.

Oma kommentti