Haluaisin internet ystävän/kaverin

Etusivu Keskustelu Kaverit Haluaisin internet ystävän/kaverin

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Vipezz 3 päivää sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Vipezz
  Osallistuja (Participant)

  Moi! Haluaisin saada internet ystävän/kaverin. Olen 06/12 vuotias tyttö Helsingistä. Soitan kitaraa. Olisi kiva jos olisit noin saman ikäinen ja  sinulla olisi snapchat tai joku muu some. Tykkään Marcuksen ja Martinuksen musiikista ja uusista pop-kappaleista.


  Cheesysmile
  Osallistuja (Participant)

  Yaas, eli mie oon tosiaan oikeelta nimeltäni Cecilia oon 12/06 tyttö, varsinais suomesta.. harrastan liikkuva koulu cheerdancea // eli, meiden koulu on siis mukana liikkuvassa koulussa, joten sen mukana tuli mahis harrastaa cheerdancea liikuntasalissa aina sisävälkällä sekä, käyn ratsastamassa noin ainakin kerran kuussa, pelaan sims 4 & star stable onlinea ja muunmuossa Robloxia joskus c: Meillä kotona käyn aina välillä kissoja hoidossa, pidän myös paljon ”muodista” ok, joo tiiän kuulostaa tyhmältä mutta tykkään pukeutua vähän erillaisiin vaateisiin joka päivä ja pidän myös muiden tyylijen stalkkaamisesta c: Vapaa-aikani ylensä kuluu koneen ääressä aika pitkälti eli, mut saa kiinni aika helposti :3 pidän myös vähän raskaamman musiikin kuuntelusta mutta, myös nykymusiikki käy kuten, Ariana grande tai Taylor swift, k-poppia tulee myös välillä kuunneltua (lempi bändejäni ovat, Bang boys ja black pink) Jaa.. no nytten kun olen kertonut itsestäni listaan asioita mitä pitää ottaa huomioon, jos haluat mut sun nettikaveriksi (:

  – Ikä: ei ole, sinäänsä väliä kunhan et ole mikään 20v 😀

  – Mulla on aika, jännä huumori välillä että saatan nauraa ihan semmoisille jutuille mille ei ylensä naureta.. mutta en naura kuitenkaa paljoa joten älä huoli (:

  – Saatan olla kylmä joissain, asioissa mutta se ei kestä kauvaa ylensä menee ohi noin 2kk-3kk

  – Saatan kuulostaa hiturilta ja näyttää nuoremmalta mutta kyllä sitä ihan 2006 ollaan synnytty 😀

  – Sukupuolellakaan ei ole väliä (:

  – Haluaisin että, listaisit mulle kaikki sun kiinostukset kohteesi mikäli sulla on eri, kuin mulla (:

  – Haluan myös, tietää harrastuksistasi, lemmikeistä (jos on)

  – Ja viimeinen asia muista, että.. saatan olla välillä hyvin huonolla päällä (mutta ei ole kovinkaa yleistä) joten varaudu että, et ole helposti suuttuva sillä et kestäisi sitten muo (:

   


  Vipezz
  Osallistuja (Participant)

  Niin ja olisi kiva saada sinit internet kaveriksi joten minun Snapchat on @vipu0666😊

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.