HELPPIS❤❤?

Etusivu Keskustelu Ihastuminen HELPPIS❤❤?

Tämä aihe sisältää 18 vastaukset, 10 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Pihla 1 kuukausi, 1 viikko sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)
 • Julkaisija
  Viestit

 • EllaBella
  Osallistuja (Participant)

  Moi! 

  Mä tein tälläsen ”Helppiksen” jossa autan kaikkia jotka apua tarvitsee. Joo, tiedän että tällasia on jo, mutta eikai se ainakaan paha asia ole jos on lisää?❤

  Kaikenlaiset kysymykset ovat tervetulleita, mutta koska tämä on Ihastuminen-forumissa, mieluiten ihastumusjuttuja. Toivon, että tästä on apua ja jos teen jotain väärin, kertokaa minulle. Ja jos nyt minä tarvitsen apua ja kerron sen tänne, niin tekin saatte autta!?


  Loomailia06
  Osallistuja (Participant)

  Ongelmani: (ei liity ihastumiseen)

  Kaikki luokkamme tytöt on aina omissa ”ryhmissään” välkillä ja mä haluisin olla niidenkin kanssa välkällä, mutta ne sanoo mulle ”en nyt tiiä voiko olla aun kaa välkällä” (ja toi tarkottaa aina ”EI”) ja mä joudun sit olee rinnakkaisluokkalaisten kanssa välkät. Koska ne sanoo mulle suoraan ”voidaan olla sun kaa” eikä ne epäröi yhtään. Mut siis: haluaisin olla luokkalaisiemme kanssa välkälle, mutta he eivät halua olla minun kansssa, mitä teen? (Oon kysyny tähän ongelmaan monelta neuvoa mut tää ongelma ei vaan ratkea)


  Erppi
  Osallistuja (Participant)

  Saaks mä vastata tohon?

  Jos koittaisit vaan tunkea siihen ryhmään, kato miten ne reagoi.?


  EllaBella
  Osallistuja (Participant)

  No jos ne sun luokkalaiset eivät koskaan päästä leikkiin, niin aika paha…

  Kannattaa ENSIMMÄISENÄ kertoa vanhemmille ja opettajalle. Opettaja osaa puhua tytöille siitä. Vanhemmat voivat tarvittaessa laittaa tyttöjen vamhemmille viestiä. Toivottavasti nämä vinkit auttavat.

  Tästä tuli siksi lyhyt, koska äsken kirjoitin oikein pitkän kirjoituksen. Kun yritin julkaista sitä, se sanoi että pitää olla kirjautunut vastatakseen aiheeseen. No, kirjoitin tän uudestaan. Tää on siks niin lyhyt.


  Loomailia06
  Osallistuja (Participant)

  En voi sanoa opelle koska se ei kuuntele… ja vanhemmat… en nyt haluaisi niillekkään tästä puhua, koska isi on helsingissä töissä ja äiti on tosi kiireinen… (en asu lähelläkään Helsinkiä)

  Ja erppi, mä kun kokeilin tota tänään ja ne vaan ei sanonu mitään mulle tai kysyny multa mitään. Ne oli kuin mua ei olis ja loppuvälkästä ne ”näki” oravan ja juoksivat pois… ?


  EllaBella
  Osallistuja (Participant)

  Kauheaa, että sinulla on sellaisia luokkalaisia 🙁 Kouluterveydenhoitajalle tai koulukuraattorille puhuminen saattaa helpottaa tai jollekkin tutulle aikuiselle tai luotettavalle ystävälle?


  EllaBella
  Osallistuja (Participant)

  Yksi toinen vaihtoehto olisi myös, että pyytäisit tyttöjä olemaan parisi tunnilla esim jossain ryhmätehtävässä,


  Loomailia06
  Osallistuja (Participant)

  Oon puhunu parhaalle kaverilleni, ja hän on huomannut saman. Hän ei voi valitettavasti attaa, sillä on eri luokalla…

  Terkkari, koulukuraattori? Oon suoraan sanottuna liian ujo menemään puhumaan ”vieraille” ihmisille ongelmastani…

  Kiitos kuitenkin 10000000 kertaa EllaBella! ?


  koiruli
  Osallistuja (Participant)

  Tuo on liian vaikea kysymys mulle


  Marcus ja Martinus fani!
  Osallistuja (Participant)

  No jos sä Loomailia06 oot ujo et sä et uskalla mennä sanomaan tästä esim koulukuraattorille niin voit sanoa vanhemmilllesi että laittaisivat viestiä kuraattorille.

  Mäkin oon koulussa aika ujo ni mulla oli semmoinen yks ongelma mistä mun piti mennä puhumaan kuraattorille mutta en uskaltanut joten äitini laittoi viestiä kuraattorille.


  Tom Valedro
  Osallistuja (Participant)

  Mä vastaan Loomailian kysymykseen:mun mielestä kuulostaa että sun kannattais vaan olla niitteen rinnakaisluokkalaisten kanssa.On kivaa,että ne ottaa sut mukaan.Ja pitäis myös sanoo jollekin aikuiselle


  Nekku
  Osallistuja (Participant)

  Hei! Onko tämä keskustelu elossa?

  Voisitteko laittaa tänne viestiä miten kertoa ihastukselle tunteistaan. Minulla on hänen kännykkänumeronsa, mutta en uskall laittaa sitä ratkaisevaa viestiä ainakaan suoraa.


  Borderterrieri
  Osallistuja (Participant)

  Joo…

  Mun mielestä sun pitäis, Neela2, vaan laittaa sille jotain tyylin ”Moi, miten menee” tai ”Hei, tuutko tänään ——-” ja sit jatkaa siitä keskustelua.

  Toinen vaihtoehto, huomattavasti parempi, että kerrot kasvotusten tai soitat. Viestin välityksellä ymmärtää helposti väärin. Pelkästään ääbensävystäsi kuulee, oletko tosissasi vai vitsailetko.

  Kehotan edes soittamaan, mutta tee niinkuin parhaaksi katsot. Näissä asioissa vaan menee välillä vähän aivot kohmeeseen… ?


  Borderterrieri
  Osallistuja (Participant)

  Ääbensävystäsi? Näppis temppuilee. Piti kirjoittaa äänensävystäsi.


  Banaani
  Osallistuja (Participant)

  Hello!

  Oon ihastunut ja se tietää sen ja oon ihastunut mun kaverin veljeen.

  En tiiä mitä tehä saanko helppii???

  Onko tää keskustelu elossa viel???

  Mutta tartten siis apuu!!!

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 19)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.