HELPPIS❤❤?

Etusivu Foorumit Ihastuminen HELPPIS❤❤?

This topic contains 24 vastausta, has 15 ääntä, and was last updated by Avatar Pönä :D 2 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

15 viestiä - 1 - 15 (25 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • Avatar
  EllaBella
  Participant

  Moi! 

  Mä tein tälläsen ”Helppiksen” jossa autan kaikkia jotka apua tarvitsee. Joo, tiedän että tällasia on jo, mutta eikai se ainakaan paha asia ole jos on lisää?❤

  Kaikenlaiset kysymykset ovat tervetulleita, mutta koska tämä on Ihastuminen-forumissa, mieluiten ihastumusjuttuja. Toivon, että tästä on apua ja jos teen jotain väärin, kertokaa minulle. Ja jos nyt minä tarvitsen apua ja kerron sen tänne, niin tekin saatte autta!?

  Avatar
  Loomailia06
  Participant

  Ongelmani: (ei liity ihastumiseen)

  Kaikki luokkamme tytöt on aina omissa ”ryhmissään” välkillä ja mä haluisin olla niidenkin kanssa välkällä, mutta ne sanoo mulle ”en nyt tiiä voiko olla aun kaa välkällä” (ja toi tarkottaa aina ”EI”) ja mä joudun sit olee rinnakkaisluokkalaisten kanssa välkät. Koska ne sanoo mulle suoraan ”voidaan olla sun kaa” eikä ne epäröi yhtään. Mut siis: haluaisin olla luokkalaisiemme kanssa välkälle, mutta he eivät halua olla minun kansssa, mitä teen? (Oon kysyny tähän ongelmaan monelta neuvoa mut tää ongelma ei vaan ratkea)

  Avatar
  Erppi
  Participant

  Saaks mä vastata tohon?

  Jos koittaisit vaan tunkea siihen ryhmään, kato miten ne reagoi.?

  Avatar
  EllaBella
  Participant

  No jos ne sun luokkalaiset eivät koskaan päästä leikkiin, niin aika paha…

  Kannattaa ENSIMMÄISENÄ kertoa vanhemmille ja opettajalle. Opettaja osaa puhua tytöille siitä. Vanhemmat voivat tarvittaessa laittaa tyttöjen vamhemmille viestiä. Toivottavasti nämä vinkit auttavat.

  Tästä tuli siksi lyhyt, koska äsken kirjoitin oikein pitkän kirjoituksen. Kun yritin julkaista sitä, se sanoi että pitää olla kirjautunut vastatakseen aiheeseen. No, kirjoitin tän uudestaan. Tää on siks niin lyhyt.

  Avatar
  Loomailia06
  Participant

  En voi sanoa opelle koska se ei kuuntele… ja vanhemmat… en nyt haluaisi niillekkään tästä puhua, koska isi on helsingissä töissä ja äiti on tosi kiireinen… (en asu lähelläkään Helsinkiä)

  Ja erppi, mä kun kokeilin tota tänään ja ne vaan ei sanonu mitään mulle tai kysyny multa mitään. Ne oli kuin mua ei olis ja loppuvälkästä ne ”näki” oravan ja juoksivat pois… ?

  Avatar
  EllaBella
  Participant

  Kauheaa, että sinulla on sellaisia luokkalaisia 🙁 Kouluterveydenhoitajalle tai koulukuraattorille puhuminen saattaa helpottaa tai jollekkin tutulle aikuiselle tai luotettavalle ystävälle?

  Avatar
  EllaBella
  Participant

  Yksi toinen vaihtoehto olisi myös, että pyytäisit tyttöjä olemaan parisi tunnilla esim jossain ryhmätehtävässä,

  Avatar
  Loomailia06
  Participant

  Oon puhunu parhaalle kaverilleni, ja hän on huomannut saman. Hän ei voi valitettavasti attaa, sillä on eri luokalla…

  Terkkari, koulukuraattori? Oon suoraan sanottuna liian ujo menemään puhumaan ”vieraille” ihmisille ongelmastani…

  Kiitos kuitenkin 10000000 kertaa EllaBella! ?

  Avatar
  koiruli
  Participant

  Tuo on liian vaikea kysymys mulle

  No jos sä Loomailia06 oot ujo et sä et uskalla mennä sanomaan tästä esim koulukuraattorille niin voit sanoa vanhemmilllesi että laittaisivat viestiä kuraattorille.

  Mäkin oon koulussa aika ujo ni mulla oli semmoinen yks ongelma mistä mun piti mennä puhumaan kuraattorille mutta en uskaltanut joten äitini laittoi viestiä kuraattorille.

  Avatar
  Tom Valedro
  Participant

  Mä vastaan Loomailian kysymykseen:mun mielestä kuulostaa että sun kannattais vaan olla niitteen rinnakaisluokkalaisten kanssa.On kivaa,että ne ottaa sut mukaan.Ja pitäis myös sanoo jollekin aikuiselle

  Avatar
  Nekku
  Participant

  Hei! Onko tämä keskustelu elossa?

  Voisitteko laittaa tänne viestiä miten kertoa ihastukselle tunteistaan. Minulla on hänen kännykkänumeronsa, mutta en uskall laittaa sitä ratkaisevaa viestiä ainakaan suoraa.

  Avatar
  Borderterrieri
  Participant

  Joo…

  Mun mielestä sun pitäis, Neela2, vaan laittaa sille jotain tyylin ”Moi, miten menee” tai ”Hei, tuutko tänään ——-” ja sit jatkaa siitä keskustelua.

  Toinen vaihtoehto, huomattavasti parempi, että kerrot kasvotusten tai soitat. Viestin välityksellä ymmärtää helposti väärin. Pelkästään ääbensävystäsi kuulee, oletko tosissasi vai vitsailetko.

  Kehotan edes soittamaan, mutta tee niinkuin parhaaksi katsot. Näissä asioissa vaan menee välillä vähän aivot kohmeeseen… ?

  Avatar
  Borderterrieri
  Participant

  Ääbensävystäsi? Näppis temppuilee. Piti kirjoittaa äänensävystäsi.

  Avatar
  Banaani
  Participant

  Hello!

  Oon ihastunut ja se tietää sen ja oon ihastunut mun kaverin veljeen.

  En tiiä mitä tehä saanko helppii???

  Onko tää keskustelu elossa viel???

  Mutta tartten siis apuu!!!

15 viestiä - 1 - 15 (25 yhteensä)

Et voi vastata aiheeseen kirjautumatta sisään.