jännäri tarinoita?

Home Forums Kirjat ja sarjakuvat jännäri tarinoita?

This topic contains 526 replies, has 23 voices, and was last updated by Avatar Poro 2 months, 2 weeks ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 527 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  koiruli
  Participant

  mä loin vaan tämmösen keskustelu palstan ja toivon että tänne kirjoitettaisiin mahdollisemman paljon tarinoita ja ai niin tänne saa kirjoitella ihan mitä tarinoita vaan toivon että ne olis aika jänniä

  Avatar
  Loomailia06
  Participant

  Mä voin alottaa kirjottaa tänne tarinaa, sitten kun ”huomioton…”  on kirjotettu loppuu…

  Avatar
  koiruli
  Participant

  kiitos mökin tässä yritän keksiä tarinaa tänne

  LOMA PARIISISSA!

  Minun nimeni on Annika. Olen aina halunnut matkustaa pariisiin. Oli juuri alkanut loma. Pääsin kotiin koulusta.Vanhempani olivat töissä. Siksi päätin että keittäisin teetä ja paistaisin lettuja. Kun letut ja tee olivat valmiita rupesin juomaan ja  syömään.

   

  Sitten muistin että läksyt pitää tehdä. Rupesin kuitenkin leikkimään! Muisti läksyt. Menin repulle ja muistin nythän alkoi loma! Ei minulle tullut läksyä. Rupesin vain kirkumaan ja nauramaan. Menin sohvalle ja joku koputti oveen menin katsomaan ikkunasta ja siellä olivat minun naapurini. Avasin oven ja ne huusivat todella kovaa :- Annika älä kilju ja huuda! Sanoin kovaa:- Anteeksi!

   

  Illallavanhempani tulivat ja sanoivat että arvaa mitä olemme

  … JATKUU

   

   

  anteeksi virheistä niitä tuli aika paljon en muistanut tarkistaa

  Avatar
  koiruli
  Participant

  mä alan kirjoittaa tänne ohra tarinaa punainen ympyrä tarina kertoo 11vuotiaasta tytöstä nimeltä Neea mutta nyt vasta kirjoitan päiväkirjaani lyhyenpää versiota

   

  Avatar
  koiruli
  Participant

  mä alan kirjoittaa tänne kohta tarinaa nimeltä punainen ympyrä tarina kertoo 11vuotiaasta tytöstä nimeltä Neea mutta nyt vasta kirjoitan päiväkirjaani lyhyenpää versiota

   

  Avatar
  Loomailia06
  Participant

  Okei…

  JATKOA….                LOMA PARIISISSA

  varanneet loman pariisiin! Minä rupesin kiljumaan. Sanoin -: Oletteko te oikeasti varanneet?!!! Vanhemmat sanoivat-: KYLLÄ!

  Milloin me menemme pariisiin kysyin. Maanantaina! Jee! Rupesin innoissani pakkaamaan. Kun tulin takaisi en nähnyt vanhempiani he olivat kadonneet. Ovi oli auki ja näin poliisin. Hän piti vanhempiani kiinni käsistä. Kysyin poliisilta miksi otit vahempani?!!!!!!!! Poliisi sanoi että he polttivat tupakkaa. Miksei he saisivat polttaa tupakkaa? poliisi vastasi että tupakan polttaminen suomessa on kiellettyä eilisestä asti! Mutta minun vanhempani eivä tienneet!!! Sanoin ja vanhempani nyökkäsivät. No saatte mennä. Kiitos! Huusimme!!!

  Kun vanhempani olivat pakanneet ja oli maanantai lähdimme autolla kohti lentokenttää. Kun olimme lento kentällä jouduimmen odottamaan lentokonetta puoli tuntia. Kun vihdon lento kone saapui menimme lentokoneeseen. Lentokoneessa istuimme paikoillemme ja litomme vyöt kiinni ja laitoin purkan suuhun. Sitten lentokone nousi ilmaan. Saavuimme kuudelta pariissin menimme taxilla hotellille ja saimme avaimen menimme hissiin ja sinne tuli myös jotain vahuksia. Tulimme hissistä pois ja rupesimme kävelemään. Huomasimme että avaimemme oli kadonnut. Sitten käännyimme ja näimme kun samat mummo ja pappa toivat meille huoneemme avaimen. Kun olimme hotelli huoneessa rupesimme järjestämään tavaroitamme.

  Kun olimme järjestäneet tavarat niin menimme ravintolaan.

  … JATKUU

  Avatar
  Loomailia06
  Participant

  Tonttu, toi on kiva tarina, mut kirjotusvirheitä on… (ei pahalla)

  Avatar
  Loomailia06
  Participant

  Mä alotan ensiviikolla kirjottaa tänne jännäritarinaa… (ehkä tällä viikolla tulee eka osa)

  Se tarina kertoo 10 vuotiaasta tytöstä, nimeltä Lilja joka menee ikimuistoiselle ”karkki vai kepponen”-kierrokselle parhaiden ystäviensä siirin ja olivian kanssa…

  Kuulostaa kivalta!

  Joo, mulle tulee kyllä tohon kirjoitus virheitä. Niinkuin kaikille minun mielestä kun minä olen lukenut niitä.

  Seuraavassa osassa tarkistan ensin tarinani! 😀

  LOMA PARIISISSA

  JATKUU…

  Kun olimme käyneet ravintolassa menimme hotelli huoneeseen pesemään hampaat ja nukkumaan. Nukuin koko yön hyvin. Aamulla menimme aamu palalle. Aamu palalla söin Ruisleivän jonka päällä oli kinkku ja kurkku ja söin myös jogurttia ja keksin ja mehua.

   

  Kun menimme hotelli huoneeseen vanhempani sanoivat että voisimme lähteä katsomaan EIFELIN TORNIA! Sekä Riemukaarta! Rupesin taas kiljumaan. Vanhempani sanoivat yhtä aikaa -: Annika jotkut saattavat nukkua vielä!

  Pakkasimme kassin johon laitoimme juotavaa ja syötävää ja meran ja puhelimet. Menimme odottamaan taxia. Taxi tuli nopeasti. Taxi maksu maksoi yhteensä 15 euroa. Ensiksi minemme katsomaan EIFELIN TORNIA ja saimmekin oikein hienot kuvat. Menimme hissillä ja se jäi jumiin. Minua rupesi pelottamaan. Mutta sitten tajusimme että me ei oltu painettu nappia. Sitten menimme niin korkealle kun hissi vain pystyi mennä. Muun matkan kävelimme portaita ja tulimme alas hissiä. Riemukaari oli todellla hieno ja otimme siitäkin kuvia. Matkan varrella näimme muitakin nähtävyyksiä. Menimme istumaan puiston penkille syömään eväitä.

   

  Sitten menimme ostoksille ostamaan tuliaisia ja matka muistoja meille. Sitten olikin jo ilta. Oli pimeää. Eikä meinattu nähdä mihinkään. Juuri sillä hetkellä eteemme  tuli taxi! Menimme taxilla hotellille. Hotellissa menimme nukkumaan koska olimme niin väsyneitä päivastä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 527 total)

You must be logged in to reply to this topic.