Kavereist eroo…

Etusivu Keskustelu Kaverit Kavereist eroo…

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  sinivuokko 7 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Venluska070
  Osallistuja (Participant)

  me ehk muutetaan ja sit mä  joudun

  Mun kavereista eroon

  Joten voiko joku antaa vinkkejä miten pääsen sen yli ja miten saan uusii kavereita?


  Jessefani
  Osallistuja (Participant)

  No……. Voit tehdä viimeisellä kerralla kun näät kaverisi, jotain erityistä. Et voi kyllä varmaan unohtaa kavereitasi ikinä, mutta ikävä helpottaa ajan mittaan, ja jos ette muuta kauas kodistanne, voithan joskus käydä kavereillasi. Yli pääseminen voi olla helpompaa, jos on muuta ajateltavaa.

  Uusia kavereita voi saada, jos annat itsestäsi hyvän kuvan, eli olet muille kiva ja mukava. Itse sain kavereita vain olemalla heidän seurassaan, ja sitten aloin käymään heillä kylässä.jne.

  Toivottavasti pääset yli ja saat uusia kavereita!?


  Borderterrieri
  Osallistuja (Participant)

  Itse olen saman kokenut ja alku oli paha, mutta siitä selviää. Osoita kavereillesi,  että he ovat sinulle yhä tärkeitä. Pidä vaikka ”pyjamabileet” ennen muuttoa tai jotain vastaavaa.

  Löydät helposti uusia kavereita uuden koulusi kautta, tai jos vaikka aloitat uuden harrastuksen. Itse aloitin jääkiekon muuton jälkeen, sieltä löytyi paljon kavereita. Jokin joukkuelaji voisi olla hyvä, sillä kun toimii joukkueen kanssa, ystävystyy väkisinkin.

  Älä siis huolehdi, ja pidä yhteyttä sekä uusiin että vanhoihin kavereihin!

  ?


  sinivuokko
  Osallistuja (Participant)

  Kyllä sä varmaan näät vielä kavereitasi ja voithan pyytää heitä luoksesi vaikka yökyläänkun olette muuttaneet. Kun mun luokalle tuli uusi oppilas melkein kaksi vuotta sitten niin kaikki halusi olla sen kanssa ja vieläkin se on tosi suosittu. Ja mitä muutkin on sanonut niin aloita ihmeessä uusi harrastus! Pyydä että pääset tutustumaan uuteen kouluusi jos et ole vielä käynyt samalla voit kysyä asuuko joku uuden kotisi lähistöllä

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.