Koiran käytösongelmat ?

Home Forums Eläimet Koiran käytösongelmat ?

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Avatar Jessefani 1 year, 1 month ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  Tassu
  Participant

  Meillä on Cavalier kingcharlesinspanieli. Se on nyt noin 6-7 kuukautta. Mulla on sen kanssa semmoinen ongelma, että kun sillä on semmoinen pentuaitaus, missä se on aina päivisin, kun meidän perhe on töissä/koulussa. Mutta kun me käytetään samaa pentuaitausta sen rangaistuspaikkana, mihin se aina joutuu, jos se puree, hyppii poydälle, tai jotakin muuta kiellettyä. Mutta sitten itse ongelmaan. Aina, kun sitä koittaa laittaa sinne aitaukseen, jos se tekee jotakin piruutta, tai lähtee poissa kotoa, se lähtee karkuun. No sitten kun sen saa kiinni, se alkaa purra ja menee selälleen. Ja eihän sitä voi siitä asennosta nostaa!!! Ja sitten se vielä puree siinä samalla. Olisiko jollakin antaa jotakin neuvoa, miten sen tavan saisi koiraltamme pois? Olisin kiitollinen vastauksista ?

  Avatar
  Jessefani
  Participant

  No………

  Koiranne tietää siis että joutuu aitaukseen, ja sen takia koittaa estää kaikin tavoin ettei joutuisi sinne. Jos koiranne osaa vaikka jotain temppuja, esimerkiksi istua käskystä, antaa tassua, mennä maate tai jotain muuta, kannattaa ensin tehdä niitä temppuja makupalan avulla, ja jos koiranne on silloin rauhoittunut, sitä ei välttämättä tarvi laittaa aitaukseen.

   

  Toinen vaihtoehto on toki myös se, että kun koiranne on tehnyt ilkeyttä, houkuttelette sen makupalan avulla pentuaitaukseen ja menette itse sitten sieltä pois.

   

  Toivon että nämä neuvot auttaisivat?. Jos ei, niin koitan keksiä muuta.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.