Kuka muu tykkää kirjoittaa tarinoita???

Etusivu Foorumit Välkkä Kuka muu tykkää kirjoittaa tarinoita???

Tämä aihe sisältää 14 vastaukset, 10 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  irkkuliixx 1 vuosi, 1 kuukausi sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Nimetön
  Osallistuja

  Siis oonko mä ihan outo, kun rakastan kirjoittamista?

  Se on mun mielestä ihan parasta, ja sitä voi ihan hyvin kokeilla, vaikka ei olisi ”kokenut kirjoittaja”, ja tekemällä oppii, eiks nii!!

  Ja kun kirjoittaa, niin pystyy tavallaan eläytymään siihen sun luomaan tarinaan.

  Mut sanokaa et oonko mä outo?! xD

  et oo outo mäkin tykkään kirjoittaa ja kirjoittaa tarinoita 🙂


  Kaljurotta
  Osallistuja

  Tää kuulostaa toooosi oudollta, mut mä oon jo päättäny et musta tulee isona kirjailija, näyttelijä ja/tai äikänope. 😀 Mä vaan niin rakastan kirjottamista, ja oon aina tienny et äikkä ja kirjoittaminen tulee liittymään mun ammattiin.


  cheesemouse31
  Osallistuja

  Kuule, et oo outo. Mäkin tykkään kirjoittaa tarinoita. Mutta mä en tykkää hirveesti jos vaikka koulussa sanotaan:- Kirjoita aihe jostain satuhahmosta.

  Mä tykkään kirjoittaa tarinoita omasta päästäni.?

  mäkään en tykkäis jos koulussa sanottais kirjoita aihe jostain satuhahmosta


  Lilaniini
  Osallistuja

  Ei tuo ole yhtään outoa. Kirjoittaminen on mun mielestä ihanaa ja keksin miljaradeja tarinoita. Joskus kuvittelen ne tarinat päässäni. Kerran istuin mun huoneessa yli tunnin ja mietin sitä tarinaa :’D Mulla on varmaan noin kymmenisen tarinaa tällä hetkellä kesken.


  supermaimai
  Osallistuja

  Odotas hetki. Tää on luultavasti yhteensattuma. Aika outo sellainen. Nimittäin neljä vuotta sitten mä tapasin netissä nimimerkkiä ”lilaniini” käyttävän henkilön, jonka kanssa pysyin vielä vuosia yhteyksissä, tosin en enää aktiivisesti, ja homma on alkanut rakoilla. Käytännössä kadottiin toistemme elmäsät’ Pari viikkoa sitten kyseinen henkilö ilmestyi yhtäkkiä Instagramiin. Oletko sattumoisin sama henkilö? Jos käytät/käytit MovieStarPlanetia nimellä Lilaniini, niin sitten aika varmasti olet kyseinen tyyppi. Sori, jos et ole hän, ja aiheutan turhaa hämmennystä 😀

  lilaniin ootko sä se kuseinen tyyppi?


  Lilaniini
  Osallistuja

  Kyllä Super, olen kyseinen henkilö. Löysin sinut Instagramissa ja päätin katsoa oletko kyseinen henkilö. Toivottavasti et vihaa mua 🙁 Seuraan sun Youtube kanavaa 😀


  supermaimai
  Osallistuja

  Omg, oikeesti? Vähän siistiä! Mä mietinkin jo, missä sä oot XD En tosiaankaan vihaa sua, mulla ei olis mitään syytä siihen. Kiva, että tämä jälleennäkeminen tapahtui 😀


  Lilaniini
  Osallistuja

  Ootko joissain peleissä aktiivinen? Ja on minunkin mielestä siistiä että löysin sut 😀


  Millaa06
  Osallistuja

  Et todellakaan ole ainut! Rakastan kirjoittaa tarinoita ja lukea! Rakastan Soturikissoja, ja kirjoitan niistä itse tarinoita. Muistan kun joskus kakkosluokalla, aloitin tarinan, ja en saanut sitä edes koskaan valmiiksi!?


  A kettu
  Osallistuja

  Minäkin pidän tarinoiden kirjoittamisesta! Minulla on jo kymmeniä tarinoita aloitettuna ja suunniteltuna, mutta juuri mikään niistä ei ole tullut valmiiksi.

  En kuitenkaan tykkää kirjoittaa koulussa määrättyjä tarinoita. Niissä on yleensä niin tarkat rajat, että luovuus tukahtuu.

  Kuitenkin kirjoittaminen ja lukeminen ovat suuri osa elämääni.


  Se toinen vasen
  Osallistuja

  Mäkin tykkään kirjoittaa tarinoita. Ihan sama onko koulujuttu vai ei, silti siitä on saatava yli kolme sivua pitkä?


  irkkuliixx
  Osallistuja

  Mä tykkään kans kirjottaa ja lukee tarinoita. Se on suuressa osassa mun elämää, sillä mul on kaiken lisäksi Insta tili, johon kirjoittelen (@/aaltojenkertomaa ).

   

  Siis niinku kirjoittaminen on vaan niin kivaaaaaa

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 15)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.