päiväkirja

Home Forums Koulu päiväkirja

This topic contains 14 replies, has 6 voices, and was last updated by Avatar V11M4 1 day, 21 hours ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  Elsku
  Participant

  moi! ajattelin alottaa tänne päiväkirjan, jonne kaikki muutkin sais lisätä. en aijo tietenkään kertoa mitään maailman salaisimpia ajatuksia, mut jotain sellasta mikä on silti mielenkiintosta. muista: jos kerrot joistakin henkilöistä, vaihda nimet 🙂

   

  31.5.19 perjantai

  huomenna alkaa kesäloma, tänään oli siis viimenen päivä. katsottiin tunnilla elokuvaa ja näytettiin lapsuuskuvia luokalle. tänään käyn kaupassa ostamassa opelle jonkun lahjan ja korttikin pitää tehä. sovin eilen mun kaverin kanssa että ollaan tänään, mut  nyt se onkin yhen toisen kanssa. ketä muuta ärsyttää, kun näin käy? mutta joo, on ihan nätti sää. mille luokalle meette kesäloman jälkeen? mä meen kutoselle!

  31.5.2019

  Nousin sängystä joskus 7.30, puin vaatteet ja menin katsomaan puhelinta jonka jälkeen menin syömään aamupalaksi hedelmäsoseen, menin laittamaan takin ja kengät koska kello oli jo 8.15( koulu alkaa klo 8.30) laitoin kypärän päähän ja pyyhin pyöräni satulan koska se oli ihan märkä, lähdin pihasta ja minun piti mennä samaa matkaa kaverini kanssa mutta hän olikin lähtenyt joten pyöräilin koululle yksin

   

  Kun saavuin pyörällä koulun pihaan kellot soivat, laitoin pyöräni lukkoon ja juoksin sisälle koska ulkona satoi, ensimmäisellä tunnilla katsoimme erään elokuvan loppuun, jonka jälkeen menimme välitunnille (en kerro nytten enempää mitä tein koulussa)

  Kun koulu loppui lähdin kaverini kanssa koulusta kotiin. Kotona söin välipalaksi pannukakkuja, kun olin syönyt menin katsomaan YouTubea puhelimesta, sitten menin pikkusiskoni ja pikkuveljieni kanssa trampoliinille, päätimme siskoni kanssa että menemme kauppaan ostamaan karkkia koska oli karkki päivä, lähdimme ajamaan pyörillä kauppaa kohti.

   

  Kun olimme kaupan kohdalla veimme pyörät pyörä telineeseen ja menimme kauppaan, kaupassa pyörimme ensiksi vähän aikaa askartelu/lelu osastolla jonka jälkeen menimme karkki osastolle, meillä kesti vähän aikaa valita karkkimme koska sielä oli niin paljon eri karkkeja lopulta minä valitsin Haribo karkki pussin ja siskoni Daim bites pussin, valitsimme myös limut, menimme kassalle ja maksoimme. Tulimme pois kaupasta ja lähdimme kotiin. Kun pääsimme pihalle siskoni pyörä kaatui ja hänen korissaan oli minun limutölkkini ja sen keskelle reikä joten limua rupesi tulemaan sieltä pois, juoksin sisälle laittamaan limun lasiin, ja menin taas trampoliinille. Sen jälkeen katsoin serkkuni kanssa puhelimia ja söimme karkkiasitten menimme taas trampoliinille sitten serkkuni lähti, menin puhelimelle katsomaan YouTubea jonka jälkeen menin koiramme kanssa pihalle.

   

  Pelasin jalkapalloa ulkona ja koiramme tuli aina välillä pelaamaan kanssani jalkapalloa. Tulin sisälle ja katsoin huomiset vaatteet koska huomenna on todistusten jakopäivä, kun olin katsonut vaatteet tulin tähän tietokoneelle koululaiseen.

  Sori kirjoitusvirheet.

  1.6.2019

  Heräsin klo 7.30 puin vahän hienommat vaatteet koska oli todistusten jako päivä. Viestittein kaverini kanssa aamulla 15 minuuttia,harjasin hiukset, söin aamupalaksi hedelmäsoseen. Menin laittamaan hupparin ja kengät. Laitoin kypärän päähän ja lähdin paikkaan jossa näimme kaverini kanssa, ja lähdimme ajamaan pyörillä koululle.

  Kun pääsimme koulun pihaan laitoin pyöräni lukkoon ja menin kavereitteni luo, puhuimme kaikesta esim: Mitä kaikki antavat opettajallemme, ja sitten menimme sisälle.

  Kun pääsimme luokkaan menimme istumaan paikoillemme. Sielä oli joittenkin vanhempia. Sillä välin kun opettajamme puhui me söimme jäätelöä, kun olimme syöneet alettiin jakamaan todistuksia, kun todistukset oli jaettu me menimme ulos keinumaan ja juttelemaan, hetken päästä saimme ruveta lähtemään kotiin, menin samaa matkaa kaverini kanssa.

  Päästyäni kotiin näytin todistukseni ja sain jäätelöä koska alkoi kesäloma. Söin jäätelöä ja katsoin tietokoneella YouTubea. Menin pikkusiskoni kanssa trampoliinille. Sitten menimme puistoon vähäksi aikaa. Kun tulin kotiin Menin koiramme kanssa lenkille, menimme metsän läpi ja puiston ohi ja sitten olimme taas kotona.

  Menin heti katsomaan puhelinta, se jälkeen menin ulos trampoliinille, ja äsken tulin tähän tietokoneelle.

  2.6.2019

  Heräsin noin 8.30, puin vaatteet, otin mandariinin ja meni sohvalle syömään sitä, katsoin samalla Näin meillä ohjelmaa. Se jälkeen söin vielä suolakeksejä ja katsoin jotain ohjelmaa telkkarista. Menin ulos trampoliinille jonka jälkeen lähdin koirani kanssa lenkille. Kun tuli lenkiltä menin katsomaan puhelinta, sitten menin pikkuveljieni ja siskoni kanssa puistoon oltiin siellä joku 15 minuuttia kunnes lähdimme takaisin kotiin.

  Kotona piirsin ja kirjoitin kirjeen kirjekaverilleni. Kun olin kirjoittanut menin koululaisen sivustolle kirjoittamaan jotain, sitten menin syömään makaroonilaatikkoa. Sitten värjäsin hiuksiani latvoista vähän pinkiksi, sillä välin kun odotin että hiukseni kuivuvat katsoin puhelimestani YouTubea ja sitten menin suihkuun. Ja äsken tulin tähän tietokoneelle kirjoittamaan.

  Eiks kukaan muu kirjota tänne mitään?

  Avatar
  Poro
  Participant

  Kyl mä haluun mut ku mul ei tapahdu mitään jännää😐

  Avatar
  Poro
  Participant

  25.6.19

  Tänään me mentiin uimaan koulun kanssa! Se oli tosi kivaa koska vedessä oli iso sininen lautta jolle pystyi mennä. Sen päällä oli liukumäki joka johti suoraan veteen. Kun koulu oli ohi me voitiin jäädä sinne. Mä jäin parin kaverin kanssa. Ku nekin lähti mä laitoin mun isälle viestin et sen pitäis tulla koska mä halusin jäädä viellä. Mun isä otti mun veljen mukaan ja sit me jäätiin sinne rannalle klo 07:30 asti.

  Avatar
  Elsku
  Participant

  28.6. perjantai

  en oo kirjottanut piiitkään aikaan tänne mitään, koska oon ollu melkeen kolme viikkoa reissussa ja eihän mulla oo tietokonetta ollu mukana.

  tänään oon ollut mun kaverin kanssa. käytiin rullaluistelemassa ja jäätelöllä, sitten suunniteltiin tulevaa reissua niiden mökille. nyt tulin kotiin ja mulla on vähän tylsää, kun kaikki kaverit on reissussa tai jossain niin, ettei voi olla.

  3.8.2019

  Tänään heräsin klo 10.30 mä puin vaatteet päälle, ja menin katsomaan telkkarista näin meillä ohjelmaa jota katoin koko aamun ja kun olin katsonut ohjelmaa niin menin syömään kinder piirakkaa, jonka jälkeen menin katsomaan miklun uusinta videota. Sitten menin tietokoneelle pelaamaan Blockstarplanettia(pelaaks joku teistä sitä?) sitten menin syömään hodaria ja menin taas pelaamaan sitä ja sitten tulin tänne koululaiseen ja kohta meen varmaan ulos tai piirtämään, ja tänään mä en oo oikeen tehnyt mitään ihmeellistä.

  Avatar
  Legolasunicorn
  Participant

  Tänään oli toka päivä koulussa. Päivä alkoi bilsan tuplatunnilla ja ei viel oikeestaan tehty mitään saatiin vaan vihot ja meil kerrottiin jotain. Sit oli hissaa tunti eikä oikeen taaskaan tehty mitään. Sit oli ruoka ja sit oli meidän luokanvalvojan pitämä tunti jossa vaan pelattiin pelejä. Ja meidän luokalle tuli maailman söpöin poika mut ei mul varmaan oo mahiksii siihen:'(. Koulu loppu jo klo 12 koska mulla ei oo saksaa niinku joillain nyt oon kirjastossa ja kirjotan tätä.

  P.s. onks teistä noloo et kirjotan tänne vaik oon seiskal 🙂

  Avatar
  Legolasunicorn
  Participant

  P.s sori ku toi on tylsä eikä siin oikeen tapahdu mitään

  Avatar
  Legolasunicorn
  Participant

  P.s sori ku toi on tylsä eikä siin oikeen tapahdu mitään

  Avatar
  ssinivuokko
  Participant

  Ei mun mielestä yhtään noloa, oon itekkin seiskalla 😉

  Avatar
  V11M4
  Participant

  Mäkin oon seiskalla 😅

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

You must be logged in to reply to this topic.