päiväkirja

Home Forums Koulu päiväkirja

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by Avatar Poro 1 day, 17 hours ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  Elsku
  Participant

  moi! ajattelin alottaa tänne päiväkirjan, jonne kaikki muutkin sais lisätä. en aijo tietenkään kertoa mitään maailman salaisimpia ajatuksia, mut jotain sellasta mikä on silti mielenkiintosta. muista: jos kerrot joistakin henkilöistä, vaihda nimet 🙂

   

  31.5.19 perjantai

  huomenna alkaa kesäloma, tänään oli siis viimenen päivä. katsottiin tunnilla elokuvaa ja näytettiin lapsuuskuvia luokalle. tänään käyn kaupassa ostamassa opelle jonkun lahjan ja korttikin pitää tehä. sovin eilen mun kaverin kanssa että ollaan tänään, mut  nyt se onkin yhen toisen kanssa. ketä muuta ärsyttää, kun näin käy? mutta joo, on ihan nätti sää. mille luokalle meette kesäloman jälkeen? mä meen kutoselle!

  31.5.2019

  Nousin sängystä joskus 7.30, puin vaatteet ja menin katsomaan puhelinta jonka jälkeen menin syömään aamupalaksi hedelmäsoseen, menin laittamaan takin ja kengät koska kello oli jo 8.15( koulu alkaa klo 8.30) laitoin kypärän päähän ja pyyhin pyöräni satulan koska se oli ihan märkä, lähdin pihasta ja minun piti mennä samaa matkaa kaverini kanssa mutta hän olikin lähtenyt joten pyöräilin koululle yksin

   

  Kun saavuin pyörällä koulun pihaan kellot soivat, laitoin pyöräni lukkoon ja juoksin sisälle koska ulkona satoi, ensimmäisellä tunnilla katsoimme erään elokuvan loppuun, jonka jälkeen menimme välitunnille (en kerro nytten enempää mitä tein koulussa)

  Kun koulu loppui lähdin kaverini kanssa koulusta kotiin. Kotona söin välipalaksi pannukakkuja, kun olin syönyt menin katsomaan YouTubea puhelimesta, sitten menin pikkusiskoni ja pikkuveljieni kanssa trampoliinille, päätimme siskoni kanssa että menemme kauppaan ostamaan karkkia koska oli karkki päivä, lähdimme ajamaan pyörillä kauppaa kohti.

   

  Kun olimme kaupan kohdalla veimme pyörät pyörä telineeseen ja menimme kauppaan, kaupassa pyörimme ensiksi vähän aikaa askartelu/lelu osastolla jonka jälkeen menimme karkki osastolle, meillä kesti vähän aikaa valita karkkimme koska sielä oli niin paljon eri karkkeja lopulta minä valitsin Haribo karkki pussin ja siskoni Daim bites pussin, valitsimme myös limut, menimme kassalle ja maksoimme. Tulimme pois kaupasta ja lähdimme kotiin. Kun pääsimme pihalle siskoni pyörä kaatui ja hänen korissaan oli minun limutölkkini ja sen keskelle reikä joten limua rupesi tulemaan sieltä pois, juoksin sisälle laittamaan limun lasiin, ja menin taas trampoliinille. Sen jälkeen katsoin serkkuni kanssa puhelimia ja söimme karkkiasitten menimme taas trampoliinille sitten serkkuni lähti, menin puhelimelle katsomaan YouTubea jonka jälkeen menin koiramme kanssa pihalle.

   

  Pelasin jalkapalloa ulkona ja koiramme tuli aina välillä pelaamaan kanssani jalkapalloa. Tulin sisälle ja katsoin huomiset vaatteet koska huomenna on todistusten jakopäivä, kun olin katsonut vaatteet tulin tähän tietokoneelle koululaiseen.

  Sori kirjoitusvirheet.

  1.6.2019

  Heräsin klo 7.30 puin vahän hienommat vaatteet koska oli todistusten jako päivä. Viestittein kaverini kanssa aamulla 15 minuuttia,harjasin hiukset, söin aamupalaksi hedelmäsoseen. Menin laittamaan hupparin ja kengät. Laitoin kypärän päähän ja lähdin paikkaan jossa näimme kaverini kanssa, ja lähdimme ajamaan pyörillä koululle.

  Kun pääsimme koulun pihaan laitoin pyöräni lukkoon ja menin kavereitteni luo, puhuimme kaikesta esim: Mitä kaikki antavat opettajallemme, ja sitten menimme sisälle.

  Kun pääsimme luokkaan menimme istumaan paikoillemme. Sielä oli joittenkin vanhempia. Sillä välin kun opettajamme puhui me söimme jäätelöä, kun olimme syöneet alettiin jakamaan todistuksia, kun todistukset oli jaettu me menimme ulos keinumaan ja juttelemaan, hetken päästä saimme ruveta lähtemään kotiin, menin samaa matkaa kaverini kanssa.

  Päästyäni kotiin näytin todistukseni ja sain jäätelöä koska alkoi kesäloma. Söin jäätelöä ja katsoin tietokoneella YouTubea. Menin pikkusiskoni kanssa trampoliinille. Sitten menimme puistoon vähäksi aikaa. Kun tulin kotiin Menin koiramme kanssa lenkille, menimme metsän läpi ja puiston ohi ja sitten olimme taas kotona.

  Menin heti katsomaan puhelinta, se jälkeen menin ulos trampoliinille, ja äsken tulin tähän tietokoneelle.

  2.6.2019

  Heräsin noin 8.30, puin vaatteet, otin mandariinin ja meni sohvalle syömään sitä, katsoin samalla Näin meillä ohjelmaa. Se jälkeen söin vielä suolakeksejä ja katsoin jotain ohjelmaa telkkarista. Menin ulos trampoliinille jonka jälkeen lähdin koirani kanssa lenkille. Kun tuli lenkiltä menin katsomaan puhelinta, sitten menin pikkuveljieni ja siskoni kanssa puistoon oltiin siellä joku 15 minuuttia kunnes lähdimme takaisin kotiin.

  Kotona piirsin ja kirjoitin kirjeen kirjekaverilleni. Kun olin kirjoittanut menin koululaisen sivustolle kirjoittamaan jotain, sitten menin syömään makaroonilaatikkoa. Sitten värjäsin hiuksiani latvoista vähän pinkiksi, sillä välin kun odotin että hiukseni kuivuvat katsoin puhelimestani YouTubea ja sitten menin suihkuun. Ja äsken tulin tähän tietokoneelle kirjoittamaan.

  Eiks kukaan muu kirjota tänne mitään?

  Avatar
  Poro
  Participant

  Kyl mä haluun mut ku mul ei tapahdu mitään jännää😐

  Avatar
  Poro
  Participant

  25.6.19

  Tänään me mentiin uimaan koulun kanssa! Se oli tosi kivaa koska vedessä oli iso sininen lautta jolle pystyi mennä. Sen päällä oli liukumäki joka johti suoraan veteen. Kun koulu oli ohi me voitiin jäädä sinne. Mä jäin parin kaverin kanssa. Ku nekin lähti mä laitoin mun isälle viestin et sen pitäis tulla koska mä halusin jäädä viellä. Mun isä otti mun veljen mukaan ja sit me jäätiin sinne rannalle klo 07:30 asti.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.