Roolaus

Home Forums Leffat ja sarjat Roolaus

This topic contains 2,204 replies, has 7 voices, and was last updated by Avatar Marcus ja Martinus fani! 1 year, 8 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,205 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  shiro
  Participant

  Tänne sitten roolataan…

  Avatar
  shiro
  Participant

  Markay rääkäisi ja hyppäsi sivulle juuri kun Riacan valosapelin isku olisi osunut tätä kylkeen.
  Tämä kierähti toiselle sivulle ja yritti sivaltaa Riacaa käteen, mutta tämä ei ollutkaan siinä.
  ”Minuako etsit?” Riaca kysyi ja hyppäsi alas katsomon parvekkeen uloimmalta pidikkeeltä suoraan Markay taakse.
  Ennen laskeutumistaan tämä kuitekin potkaisi mestariaan selkään.
  ”Solah!” Markay ulvaisi ja sammutti valosapelinsa. Riaca teki samoin ja auttoi mestarinsa pystyyn.
  ”No? Miten meni?” Riaca kysyi kun Markay oli taas jaloillaan. ”Olet kehittynyt paljon”,Markay sanoin hymyillen.
  ”Jos olisit ollut vihollinen, olisit jo kuollut”, Riaca sanoi hymyillen pilkallisesti. ”Ehkä”, Markay totesi huolestuneesti, ”mutta muista että et saa tappaa tätä, jos se on aseeton tai antautuu.”
  Riaca muljautti silmiään:”Joo joo. Tiedän. Kunhan vitsailin.”

  Avatar
  dragoninu
  Participant

  John kuljeskeli Coruscantin kadulla pyöritellen kädessään Tehk’la-tikariaan. Hän oli taas rahaton ja vailla työtä. Hän oli käynyt läpi kaikki lähialueen baarit ja basaarit, eikä kenelläkään ollut tarvetta nuorelle mutta kokeneelle palkkionmetsästäjälle. John ei luopunut toivosta, vaan jatkoi matkaansa pidemmälle. Ennen pitkään hän näkisi jonkun epätoivoisen, kostonhimoisen tai muuten vain kieron henkilön, joka tarvitsisi ulkopuolista apua hankkiutuakseen eroon ongelmastaan. Päiviin näitä ei kuitenkaan ollut näkynyt. Lainvalvojat siviilipoliiseineen ja jedeineen olivat käyneet entistä tarkkaavaisemmin, mikä johtui luultavasti pitkään jatkuneesta rauhan ajasta. John ja hänen kollegansa olivat niitä, jotka tästä kärsivät. Vaikka lainvalvojia kiinnostivat enemmän huumediilerit, terroristit ja tavalliset murhaajat, eivät monet entiset asiakkaat enää uskaltaneet ottaa yhteyttä, vaikka he tiesivät etteivät lainvalvojat oikeasti pystyisi puuttumaan kaikkien palkkionmetsästäjien toimintaan

  Avatar
  shiro
  Participant

  Riaca katsoi mestariaan hämmentyneenä. ”Otetaanko vielä yksi harjoitus-erä?” Markay kysäisi ja vastasi oppilaansa katseeseen.
  ”Eih”, Riaca nurisi vastaukseksi. ”Mennäänkö sitten vai syömään?” Markay ehdotti. Riacan katsoi mestariaan ilahtuneesti. Nämä kävelivät pois harjoitus-salista ja kulkivat kohti ruokailu-salia.

  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Boba istui Coruscantin korkeimman pilvenpiirtäjän katolla ja katseli alas. Kiitureiden valojuovat ja kirkkaat, vaihtuvat mainokset saivat pimeän kaupungin näyttämään henkeäsalpaavan kauniilta. Boba otti aseensa, voimakkaan ja luotettavan EE-3 -karabiinikiväärinsä, maasta ja nousi seisomaan. Hän vilkaisi vielä kerran alas ja ympärilleen. Sitten hän hyppäsi. Noin kolmenkymmenennen kerroksen kohdalla rakettireppu alkoi hidastaa hänen putoamistaan, ja hän ohjasi itsensä taloja yhdistävälle leveälle sillalle joka oli, kuten tavallista, pikemminkin korkealla sijaitseva kävelykatu josta risteili pienempiä siltoja, eli katuja, lukemattomiin eri suuntiin.

  Avatar
  shiro
  Participant

  Markay kävelee kohti tuhannen lähteen salia. Riaca oli lähtenyt omille teilleen heti ruokailun jälkeen ja Markay tunsi olevansa yksin kun Riaca ei ollut hänen seurassaan kyselemässä kaikkea mitä mieleen juolahti tai ärsyttämässä häntä kaikilla mahdollisilla kompakysymyksillä ja sääntö-latinoillaan. Mihinköhän Riaca on mennyt, Markay ajattelee. Vilkaisee salia ja päättää olla rasittamatta itseään turhanpäiväisellä ajattelulla.

  Riaca Strynder

  Riaca nielaisee katsoessaan kujia. Hän oli kävellyt jo todella pitkälle ja kaikki kujat näyttivat synkiltä ja julmilta. ”Olisi kai pitänyt kertoa mestarille että lähden tutkimus-retkelle”, tämä mutisee jännittyneellä äänellä. Hän ei ollut koskaan käynyt näin pitkällä yksinään. Hänen mestarinsa oli kieltänyt menemästä yökerhoa pidemmälle yksin, ja nyt hänellä kestäisi noin kaksikymmentä minuuttia päästä takaisin yökerholle. Kyllä minä pärjään ilman mestariakin, Riaca ajattelee. Hänen tummanruskea kaapunsa antaisi hänelle vain vähän piiloutumis-suojaa, jos jotkut palkkionmetsästäjät tai salakuljettajat yrittävät tappaa häntä. Tämä yritti olla kavahtamatta ajatusta että tällä kertaa hänen mestarinsa ei olisi pelastamassa häntä, jos hän joutuisi ongelmiin. Tämä on ihan sopiva aika kääntyä takaisin, tai mestari alkaa ihmettelemään missä minä olen, Riaca ajatteli, mutta jokin pakotti häntä jatkamaan kävelyä kohti suuria pilvenpiirtäjiä.

  Avatar
  dragoninu
  Participant

  John käveli edelleen kujia pitkin ja mietti kuumeisesti kuinka saisi edes muutaman krediitin taskunsa pohjalle. Hän oli niin kunniallinen kuin traumoista kärsivä kadulla nuoruutensa elänyt palkkionmetsästäjä voi olla, että häntä inhotti ajatus varastamisesta. Mutta jos muutakaan keinoa hengissä säilymiseen ei ollut, niin pakkohan sitä oli jotain tehdä. Hän päätti kiertää kadunpätkät vielä kertaalleen. Ehkä jotain oli jäänyt huomaamatta. Lopulta hän joutui hyväksymään totuuden. Hän puri huultaan terävillä kulmahampaillaan niin kovaa että vasen puoli alkoi vuotaa verta.

  Sitten hän näki jotain. Tai oikeammin jonkun. Hän näki häntä huomattavasti lyhyemmän (Mikä ei ollut yllättävää, sillä John oli lähes 190 senttiä pitkä ) tummanruskeaan kaapuun pukeutuneen tytön jonka harmaat hiukset näkyivät hieman kaavun hupun alta. Häntä inhotti ajatus nuoren naisen ryöstämisestä, mutta kaduilla ei ollut muitakaan. (Kaikki olivat tähän aikaan yleensä joko kotonaan, syömässä tai baareissa) Hän mietti, että saisi ehkä napattua tämän lompakon – jos tällä sellaista oli – tämän huomaamatta, mutta hylkäsi ajatuksen. Sitten hänen mieleensä juolahti, että hän voisikin vain yksinkertaisesti pyytää tältä muutaman krediitin. John käveli tytön luokse, katsoi tätä silmiin ja kysyi sydäntäsärkevimmällä äänellä minkä osasi: ”Anteeksi neiti, ei teillä sattuisi olemaan muutamaa ylimääräistä krediittiä nälkäiselle ja kodittomalle aaveelle?” (Nagaita kutsuttiin/ haukuttiin – miten sen kukakin ottaa – usein aaveiksi heidän valkoisen ihonsa takia)

  Avatar
  shiro
  Participant

  Riaca katsoi Nagaita silmiin pistävästi. Lopulta tämä nyökkäsi ja antoi tälle muutaman krediitin. ”Ole hyvä”, Riaca sanoi rauhallisesti.

  Avatar
  dragoninu
  Participant

  John kumartaa hieman ja hymyilee Riacalle iloisesti. ”Kiitos. Kiitos paljon!” John on lähtemässä pois, mutta huomaa sitten Riacan valosapelin tämän kaavun alta, katsoo tätä hämmästyneenä ja sanoo: ”Olet nuori jediksi…”

  (John ei tiennyt mikä padawan oli, koska oli tavannut elämänsä aikana isänsä lisäksi vain muutaman jedin ja koska hänen isänsä oli opettanut häntä – ja opetus oli koskenut vain voimankäyttöä. Hän itse kun ei ollut koskaan edes koskenut valosapeliin. Coruscantillakin hän oli elänyt vasta vuoden, ja vaikka oli suunnattoman kiinnostunut jedeistä, ei hän ollut tuona aikana ehtinyt nähdä ainuttakaan – muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, mutta niitä hän ei ymmärrettävistä syistä halunnut muistella)

  Avatar
  shiro
  Participant

  Riaca hätkähti Nagain sanoista ja kosketti valosapelinsa kahvaa. ”Olen vielä oppilas. Harjoittelen mestarini kanssa tullakseni ritariksi”, tämä sanoi hiljaa ja siirtää kaapunsa valosapelinsa päälle. ”Miten tiedät jedeistä”, Riaca kysäisi siirtämättä katsettaan Nagaista.

  Markay Kore

  Markay yritti keskittyä rauhoittumis-harjoitukseensa, mutta jokin esti häntä keskittymästä. Ja Markay tiesi hyvin mikä se oli: huoli siitä missä Riaca oli.
  Tämä hengitti syvään ja aloitti alusta harjoituksensa, mutta suunilleen minuutin kokeilun jälkeen tämä luovutti. Zabrak nousi ja lähti kävelemään harjoitus-salia kohti. Markay katsoi kelloa: Riaca oli ollut poissa jo suunilleen kaksi tuntia ja oppilaansa tuntien Markay tiesi ettei tämä yleensä halunnut olla niin pitkään poissa turvallisesta temppelistä. Odotan vielä puolituntia, ja sen jälkeen otan yhteyttä Riacaan, Markay ajatteli ja yritti lopettaa huolehtimisen siksi aikaa.

  Avatar
  dragoninu
  Participant

  ”Ai…” John sanoi ja kohotti katseensa Coruscantin valtavien pilvenpiirtäjien ylitse taivaaseen. ”Kaikkihan nyt jedeistä tietävät, mutta tarkoitit varmaan miten huomasin… Isäni oli jedi. Tai ainakin hänellä oli valosapeli ja hän osasi käyttää Voimaa. Hän sanoi, että vaikka hylkäsi entisen elämänsä, hän ei halunnut yhteyteni Voimaan menevän täysin hukkaan ja opetti minua käyttämään sitä. Enhän minä paljoa ehtinyt häneltä oppia… Sota ja kaikki, tiedäthän. Mutta kyllä tästä vähäisestäkin taidosta on ollut hyötyä…”

  Avatar
  shiro
  Participant

  ”Oliko isäsi…jedi?” Riaca kysyi hämmentyneellä äänellä ja katsoi Nagain perään taivaalle. Tämä laski katseensa maahan. ”Nimeni on muuten Riaca”,tämä sanoi.

  Avatar
  dragoninu
  Participant

  John on hetken hiljaa, nyökkää ja katsoo Riacaan: ”John”, hän sanoo päättäessään että koska Riaca kertoi hänelle nimensä, hän voisi yhtä hyvin kertoa omansa. Tuskinpa siitä haittaakaan olisi. ”Ja kyllä, hän oli jedi.”
  John mietti tilannetta jossa oli, eikä voinut olla ajattelematta sen ironisuuta. Hän ei ollut koskaan kuvitellut puhuvansa jedille, (lukuunottamatta taistelua tai muuta vastaavaa) ja nyt kun hän oli rahaton, ilman töitä ja lähes epätoivon partaalla, hän oli melkein yrittänyt ryöstää sellaisen. Ja kuitenkin päätynyt kerjäämään – ja sitä kautta juttelemaan.

  Avatar
  shiro
  Participant

  ”Hauska tavata”, tämä sanoo. Riaca sulkee hetkeksi silmänsä. Yhtäkkiä tämän yhteysradio hälytti. Riaca otti sen käteensä hämmentyneenä. ”Voih. Mestarini yrittää ottaa yhteyttä minuun”, tämä sanoo Johnille ja avaa kanavan. ”Riaca! Missä olet?” Markayn ärtynyt ääni sai Riacan sävähtämään. ”Palaan pian mestari”, tämä sanoi nopeasti ja niin huolettomasti kuin osasi. ”Parasta olisikin”, Markay nurisi ja sulki kanavan. Riaca katsoi Johniin. ”Minun on lähdettävä”, tämä huokaisee.

  Avatar
  dragoninu
  Participant

  John naurahtaa ja toteaa: ”Siltä kuulostaa.” ja, koskettaen rintansa poikkileikkaavaa arpea oikealla kädellään mandalorialaisen kunnianosoituksen tapaan, jatkaa: ”Olkoon Voima kanssasi – ja tulevaisuutesi omaani loistokkaampi!”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 2,205 total)

You must be logged in to reply to this topic.