Tarinoita

Home Forums Välkkä Tarinoita

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by Avatar ssinivuokko 11 months, 2 weeks ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  idsku9
  Participant

  Juu, siis tänne saa kirjoittaa omia tarnoita🙃 Sori jos matkin jotakuta, mutta nää tarina foorumit on best😜

  Avatar
  idsku9
  Participant

  Alotan tänne ehkä huomenna, tai joskus kirjottaa omaa tarinaa🙂

  Avatar
  idsku9
  Participant

  Kadonnut

  Oli tavallinen päivä, Sara oli koulussa, niinkuin melkein joka perjantai, katsoen kelloa, ja laskien tunteja, miinuutteja, ja sekunteja, kuinka kauan viikonloppuun olikaan aikaa. -vielä kolme pitkää tuntia, ja 24 minuuttia, kyllä minä sen vielä kestän! Ajatteli Sara. Samaan aikaan opettaja paasasi, että maanantaina oli kauan odotettu, matikan koe. -Ei sitä kukaan innolla voi odottaa, kuiskasi minun vasemmalla puolella istuva Vanessa. Vastasin: -no, ei kukaan, paitsi opettaja… Hän unohti mainita Camillan, luokan yhden fiksuimmista tytöistä, hän saisi kokeen valmiiksi, ehkä noin vartissa, ja vielä täydet pisteet!

  -No, oppilaat, nyt olisi välitunnin aika, tulkaa ajoissa luokkaan , minulla on teille yllätys! Opettaja sanoi painottaen sanaa, ”ajoissa”. Heli, Saran paras ystävä, huudahti: -jee! Mikäköhän se yllätys on? -Minulla on sellainen tunne, ettei se ehkä mikään maailman paras yllätys ole, tiedäthän opettajan, sanoi taas Arttu. No, joo, ei ehkä ole.. Adalmiina, luokan ilopilleri vastasi hieman epäröiden. Välitunnin loputtua, kaikki palasi innoissaan luokkaan, no, kaikki paitsi Sara ja Heli, koska he eivät luota opettajan ”hauskoihin” yllätyksiin.

  Koulu loppui. Kuten Sara ja Heli epäilivät, ei se yllätys ollut kummoinen. Pistokoe. Sara käveli Helin, Vanessan, Artun ja Adalmiinan kanssa samaa matkaa. He joutuivat kävelemään pelottavan metsän halki, koska Adalmiinan piti kiirehtiä, kun hänen balettitunti alkaisi puolen tunnin päästä. Saran nilkka oli kipeä joten hän oli vähän jäljessä muista. Mutta, yhtäkkiä, he kuulivat kiljahduksen, Heli, Adalmiina, Vanessa ja Arttu kääntyivät katsomaan, Sara oli Kadonnut.

  Jatkuu…

  Avatar
  Jessefani 2
  Participant

  Milloin jatkuu?

  Avatar
  idsku9
  Participant

  Jatkuu….

  Mitä? Missä Sara on?! Huudahti Adalmiina. En tiedä, onkohan sille käyny jotai tai en mä tiiä… Sanoi Heli huolestuneesti. Arttu huokaisi, ja ilmoitti: – ja mehän etsimme Saran! Johon Vanessa, Heli ja Adamiina huusivat yhteen ääneen: -niin etsimme!

  Samaan aikaan, Sara pohdiskeli mitä oli käynyt, ja kuka se oli, miksi minä? Miksi se, kuka olikaan veti minut pusikkoon, ja katosi, yhtäkkiä? Sara mietiskeli. Minne hän meni, pitäisikö minun koittaa löytää kamut? Ei, ne on kaukana, se kaappaaja veti minut tänne metsään, synkkän metsään, ei he, oikeastaan ei kukaan löydä minua täältä… Apua! Hän tulee! Mitä hän tekee minulle miksi hän kaappaa lapsia? – Miksi teet näin, Sara kysyy avuttomana. Hiljaa, tule tänne!

  Ei Sara ole täälläkään! Tokaisi Vanessa turhautuneena. Ei, ei täällä myöskään, Heli vastasi. Adalmiina, entä sulla? – no, sammalta vain. Adalmiina vastasi, ja jatkoi: entäs sinä Arttu? Ei, ole… eikun hetkinen! Tässä on pala mustaa kangasta?

  Mitä me täällä teemme? Kysyi Sara hänen kaapanneelta mieheltä. Ole jo hiljaa! Hän vastasi ärsyyntyneenä. Hänet sidottiin puuhun narulla. Apua! Sara koitti huutaa. Alkoi tulla  pimeä, yhtäkkiä, mies taas katosi…

  Jatkuu…

  Avatar
  idsku9
  Participant

  Jatkuu…

  Sara yritti huutaa apua, mutta ei tiedä mitä tapahtui, hänen äänensä oli hiiren hiljaista, niin hiljaista ettei maailman hyväkuuloisinkaan ihminen pystyisi saada siitä selvää. Ihan kuin joku oli varastanut hänen äänensä, mutta Sara mietti: – ei, se ei olisi mahdollista! Ehkä minulle on tulossa flunssa, ja ääneni ei siksi toimi. Sara yritti pysyä iloisena, miettien että ystävät varmasti pelastavat. Saran pitkät mustat hiukset hulmusivat tuulessa, ja siniset silmät olivat surulliset, sillä ystävistä ei kuulunut mitään.

  Siihen samaan aikaan ystävykset etsivät Saraa, ja Adalmiina joutui keksiä tekosyyn, ja soittaa äidilleen, että oli mennyt Saran kanssa Helille yöksi, ja Heli sanoi omille vanhemmilleen, että he menivät Adalle. Mutta Vanessa lähti jo kotiin sillä hänen oli pakko, koska he kohta lähtivät Helsinkiin serkuilleen kylään. Ada sanoi: – mutta eikö tämä huijaaminen ole huono juttu? Heli vastasi: – me tehdään se Saran vuoksi! Eikö niin Arttu? Aivan! Arttu huudahti. -Shh! Tytöt hyssyttelivät. – mitä jos se kaappaaja joka Saran sieppasi on lähellä?

  Silloin Saran luona ollut mies tuli takaisin hänellä oli mukanaan apulaisia, kaksi. – miksi te teette näin!? Sara kysyi pelokkaasti. Äh, no niin siis sinun kuuluu vain olla hiljaa, ei muuta! Mutta silti Sara aneli: pyydän voitteko päästää minut? Ei! Toinen apuri huusi. Sara tokaisi: – no, sitten… Sen sanomisen jälkeen hän repi narut pois ja lähti juoksemaan täysillä pois, kunnes…

  Jatkuu…

  Avatar
  idsku9
  Participant

  Ja jos joku muukin haluu tehä tänne jotain tarinoit, nii ois tosi kiva🙂

  Avatar
  ssinivuokko
  Participant

  Tykkään tosi paljon tarinastasi idsku9 ja voin alkaa kirjoittaa tänne jotain tarinaa jossain kohtaa mutten nyt.😉😊

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.