Vanhat koulut

Etusivu Keskustelu Koulu Vanhat koulut

Tämä aihe sisältää 6 vastaukset, 4 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Borderterrieri 6 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)
 • Julkaisija
  Viestit

 • Jessefani
  Osallistuja (Participant)

  Oletteko olleet monissa kouluissa? Onko teidän entistä koulua lopetettu?  Mä olin ekaluokalla yhdessä vanhassa koulussa joka oli pieni, mutta luokat olivat isoja ja valoisia. Se oli lähellä mun kotia, joten mun kodista oli sinne noin 5 minuutin kävelymatka. Silloin laskin päiviä lomilla milloin pääsisin takaisin kouluun. Silloin suoraan sanoen rakastin koulua. Olin iloinen, minulla ei ollut inhokkiaineita.

  Mulla on siitä koulusta ainakin miljardi muistoa. Mutta sitten tuli uutinen että koulu lopetetaan. Itkin ja surin sitä. Koulun menettäminen tuntui ikävältä. Vanhan koulun lähiympäristö oli luontoa, ja koulussa oli ihanan rauhallista.

  Se sai mut vihaamaan koulua. Varsinkin sitä koulua johon me mentiin se jälkeen.

  Eli täällä kertoikaa vanhoista kouluistanne, ja millaisen koulun haluaisitte!


  sinivuokko
  Osallistuja (Participant)

  Mä oon ollut koko elämäni samassa koulussa. Siinä koulussa luokat ovat todella korkeita ja tilavia ja meidän koulu täyttää parin kuukauden päästä 150 myös se koulurakennus.


  Erppi
  Osallistuja (Participant)

  Olen ollut aina samassa koulussa (paitsi eskari), meidän koulu on kiva. Meidän koulun ala-aste rakennettiin 2000-2002 (ehkä?) ja yläaste 2002-2004. Eli siis se on aika uusi. Meillä oli juuri koulussa kattoremontti, meillä oli ennen ruokalassa ihan lasikatto mutta ei ole enää koska se vuoti😣. Meidän koulu on kaupungin toiseksi suurin, koska oppilaita meidän koulussa on ehkä 600-700.


  Erppi
  Osallistuja (Participant)

  Meidän yks lähellä oleva koulu tuhottiin juuri koska home. 😣 Siihen tulee kai tilalle jotain.


  Jessefani
  Osallistuja (Participant)

  En tajua miksi homeen takia koulu puretaan! Joo, kyllä mä tiedän korjaus on kallista ja niin, mutta saman verran se varmaan tulee kun kaikki sen koulun oppilaat siirrettään kauemmalle kouluun ja sitten joittenkin pitää mennä jopa bussilla jos asuu liian kaukana!

  Meidän koulu ei ollut homeessa vaikka se oli vanha, mutta kaupunki sitten päätti että siinä säästetään rahaa kun se koulu lopetetaan. Nyt se seisoo siinä vanhalla paikallaan tyhjän panttina, mutta talvella sitä kuitenkin lämmitetään. Ei mitään järkeä!


  sinivuokko
  Osallistuja (Participant)

  Naapurikunnassani yhdeksästä koulusta vain yksi on ilman hometta ja sisäilmaongelmia jotkutkin koulut on korjattu monesti, mutta taas vuoden päästä koululaiset ovat evakossa. Ja täällä Pirkanmaalla todella monissa kouluissa on sisäilmaongelmia☹


  Borderterrieri
  Osallistuja (Participant)

  Mä oon ollu nyt kahessa koulussa. Ens syksynä uuteen… 😢 yläkouluun, nimittäin… 😧

   

  Eka kouluni oli sellainen pieni, missä oli vaan eskasta tokaan luokkaan. Nykyisessä koulussani kolmosesta vitoseen ja nyt mennäänkin ens syksynä kutoselle yläkoulun puolelle.

  Joo. Täälläkin kutonen on vielä ala-astetta mutta yläkoulun puolella. (Älä kysy, vaikea selittää)

Esillä 7 viestiä, 1 - 7 (kaikkiaan 7)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.