Vanhat koulut

Home Forums Koulu Vanhat koulut

This topic contains 6 replies, has 4 voices, and was last updated by Avatar Borderterrieri 1 year ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  Jessefani
  Participant

  Oletteko olleet monissa kouluissa? Onko teidän entistä koulua lopetettu?  Mä olin ekaluokalla yhdessä vanhassa koulussa joka oli pieni, mutta luokat olivat isoja ja valoisia. Se oli lähellä mun kotia, joten mun kodista oli sinne noin 5 minuutin kävelymatka. Silloin laskin päiviä lomilla milloin pääsisin takaisin kouluun. Silloin suoraan sanoen rakastin koulua. Olin iloinen, minulla ei ollut inhokkiaineita.

  Mulla on siitä koulusta ainakin miljardi muistoa. Mutta sitten tuli uutinen että koulu lopetetaan. Itkin ja surin sitä. Koulun menettäminen tuntui ikävältä. Vanhan koulun lähiympäristö oli luontoa, ja koulussa oli ihanan rauhallista.

  Se sai mut vihaamaan koulua. Varsinkin sitä koulua johon me mentiin se jälkeen.

  Eli täällä kertoikaa vanhoista kouluistanne, ja millaisen koulun haluaisitte!

  Avatar
  sinivuokko
  Participant

  Mä oon ollut koko elämäni samassa koulussa. Siinä koulussa luokat ovat todella korkeita ja tilavia ja meidän koulu täyttää parin kuukauden päästä 150 myös se koulurakennus.

  Avatar
  Erppi
  Participant

  Olen ollut aina samassa koulussa (paitsi eskari), meidän koulu on kiva. Meidän koulun ala-aste rakennettiin 2000-2002 (ehkä?) ja yläaste 2002-2004. Eli siis se on aika uusi. Meillä oli juuri koulussa kattoremontti, meillä oli ennen ruokalassa ihan lasikatto mutta ei ole enää koska se vuoti😣. Meidän koulu on kaupungin toiseksi suurin, koska oppilaita meidän koulussa on ehkä 600-700.

  Avatar
  Erppi
  Participant

  Meidän yks lähellä oleva koulu tuhottiin juuri koska home. 😣 Siihen tulee kai tilalle jotain.

  Avatar
  Jessefani
  Participant

  En tajua miksi homeen takia koulu puretaan! Joo, kyllä mä tiedän korjaus on kallista ja niin, mutta saman verran se varmaan tulee kun kaikki sen koulun oppilaat siirrettään kauemmalle kouluun ja sitten joittenkin pitää mennä jopa bussilla jos asuu liian kaukana!

  Meidän koulu ei ollut homeessa vaikka se oli vanha, mutta kaupunki sitten päätti että siinä säästetään rahaa kun se koulu lopetetaan. Nyt se seisoo siinä vanhalla paikallaan tyhjän panttina, mutta talvella sitä kuitenkin lämmitetään. Ei mitään järkeä!

  Avatar
  sinivuokko
  Participant

  Naapurikunnassani yhdeksästä koulusta vain yksi on ilman hometta ja sisäilmaongelmia jotkutkin koulut on korjattu monesti, mutta taas vuoden päästä koululaiset ovat evakossa. Ja täällä Pirkanmaalla todella monissa kouluissa on sisäilmaongelmia☹

  Avatar
  Borderterrieri
  Participant

  Mä oon ollu nyt kahessa koulussa. Ens syksynä uuteen… 😢 yläkouluun, nimittäin… 😧

   

  Eka kouluni oli sellainen pieni, missä oli vaan eskasta tokaan luokkaan. Nykyisessä koulussani kolmosesta vitoseen ja nyt mennäänkin ens syksynä kutoselle yläkoulun puolelle.

  Joo. Täälläkin kutonen on vielä ala-astetta mutta yläkoulun puolella. (Älä kysy, vaikea selittää)

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.