Viime kerrasta on aikaa(+selitys ja miksi uudistukset olivat hyvä asia)

Home Forums Välkkä Viime kerrasta on aikaa(+selitys ja miksi uudistukset olivat hyvä asia)

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Avatar ssinivuokko 7 months, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • Avatar
  supermaimai
  Participant

  Hei, päätin tulla takaisin Koululaisen sivuille! Osa teistä saattaa muistaa mut, mutta en usko, että kaikki muistavat. Joka tapauksessa, musta tuntuu, että oon kaikille velkaa selityksen siitä, miksi lähdin ja miksi päätin sitten palata.

  Olen puhunut asiasta paljon tätä ennen, joten en mene enää niin paljoa yksityiskohtiin, mutta Koululaisen sivut uudistuivat yli vuosi sitten kokonaan. Sivuston ulkonäkö muuttui täysin ja monia ominaisuuksia poistui(esimerkiksi ryhmät ja profiilikuvat). Niiden tilalle tuli muita ominaisuuksia ja sivustosta tuli helppokäyttöisempi. Uudistusten jälkeen lähes kaikki vanhat Koululaisen käyttäjät lähtivät. Nyt, kun tulen takaisin, olen ainoa ”edellisen sukupolven” käyttäjä, joka vielä käyttää sivuja.

  En aio tuomita Koululaista uudistuksista. Heillä oli niihin hyviä syitä(esim. he tekivät sivustosta helppokäyttöisemmät ja he yrittivät saada uusia käyttäjiä sivuille. Vanhassa muodossaan Koululaista käytti pääosin hieman vanhemmat henkilöt, teineistä aikuisiin, ja uudistukset toivat Koululaisen sivuille monella tapaa paremman kohderyhmän). Enkä tehnyt tätä keskustelua puhuakseni uudistuksesta, vaan siitä, miksi lähdin.

  Vaikka sanoinkin, etten ole Koululaiselle mitenkään vihainen uudistuksista, ne ovat silti syy siihen, miksi lähdin. Tulin Koululaisen sivuille ennen uudistuksia. Se oli Koululainen, johon totuin ja jota ystäväni käyttivät. Uudistusten tultua ja ryhmien/kerhojen lähdettyä esimerkiksi roolipelaaminen kuoli kokonaan ja kaikki ystäväni sivustolta lähtivät. Nykyään he käyttävät muita sivustoja. Päätin olla ainoa vanhan sukupolven käyttäjä, joka jäisi sivuille, mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että minulla ei ollut mitään syytä jäädä tänne.

  Miksi sitten tulin takaisin? Tajusin, että minun ei tarvitse verrata sivuja siihen, millaisia ne olivat ja miten ne muuttuivat. Päätin aloittaa alusta, tutustua uuteen käyttäjien sukupolveen, tavata uusia ystäviä ja totutella uuteen Koululaiseen. Vanhat roolipelaajat tekivät uuden sivuston itselleen, joten Koululaisen uudistukset eivät enää häiritse heitä. Minun ei tarvitse tuomita Koululaista sen perusteella, millainen se oli ennen, vaan voisin pysähtyä ja hyväksyä muutokset. Nyt tajuan, että Koululaisten sivuston uudistuminen ei ollut niin huono asia. Olen ylpeä siitä, miten Koululainen sai sivuston uudistettua ja tuotua haluamansa kohderyhmän tänne. Vanha kohderyhmä voi pysyä uudella roolipelisivustolla ja uusi sukupolvi täällä. Joten, Koululainen… hyvin tehty. Teitte oikean valinnan. Ja aion jäädä tälle sivustolle sen uutena aikana.

   

  Anteeksi, että mä puhun taas vanhasta Koululaisesta. Tämä oli luultavasti viimeinen keskustelu, jonka mä aloitan siitä. Halusin vain viimeisen kerran sanoa kaikki asiat ja ilmaista, että en ajattele Koululaisesta mitenkään negatiivisesti ja odotankin innolla uutta alkua ja uusien ihmisten tapaamista.

  Ei mulla muuta.

  -super

  Avatar
  supermaimai
  Participant

  Toivottavasti tämä nyt auttaa niitä ihmisiä, jotka sai aiemmista mun tekemistä keskusteluista väärän kuvan Koululaisesta.

  Avatar
  supermaimai
  Participant

  Oho, tulikin kolme viestiä 😀

  Mutta siis, vielä propsit Koululaiselle siitä, että kuuntelevat nykyään yhteisöä aika paljon, ja anteeksi aiemmat keskusteluni ja jako vanhan ja uuden Koululaisen välillä. Toivottavasti tämä keskustelu auttaa saamaan asioita selväksi.

  Avatar
  ssinivuokko
  Participant

  Kiitos kovasti viestistäsi, se oli tosi avaava. Ennen tänne kai pääsi muutkin kuin sellaiset jotka ovat tilanneet koululaista. Ja tosi mukavaa kun tulit takaisin😊  Luulen myös että tälläistä on helpompi valvoa ettei täällä ole esim. kiusaamista tai kiroilua, kun käyttäjiä on vähemmän. Ja he halusivat luultavasti myös nuorempia käyttäjiä.

  Itse olen käynyt täällä sivustolla jo lähes kaksi vuotta, tosin kirjauduin vasta alkuvuodesta, koska sähköposti ei toiminut.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.