dragoninu

Foorumivastauksia luotu

15 viestiä - 1 - 15 (3,704 yhteensä)
 • Kirjoittaja
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Hei kaikki vanhan koululaisen roolipelaajat!
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Noh, ainakin ne ropet jotka itse laitoin tuonne ovat lähteneet ihan mukavasti käyntiin.

  vastauksena käyttäjälle: Hei kaikki vanhan koululaisen roolipelaajat!
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Moi Jube! 😀 Ja Jedeik kanssa. Porukka tuolla foorumilla vaan kasvaa.

  Ite huomasin käyttökelvott- siis uudistuneet sivut, kun olin menossa vastaamaan ropeviesteihin, ja päädyinkin keskelle tätä. Reaktioni oli suunnilleen tämä: Pitkä hiljaisuus -> Koululainen kiinni -> Googleen etsimään alustaa sopivalle vaihtoehtosivustolle.

  vastauksena käyttäjälle: Hei kaikki vanhan koululaisen roolipelaajat!
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Haha, opettelen ite vasta ton sivuston käyttöä joten sielläkin on pieni kaaos, mutta ainakin 4 siirtämääni ropea ovat siinä kunnossa että niitä voi jatkaa. ^^ Ehdin jo pelätä ettei kukaan huomaa tätä viestiä.

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  //Oli myös kiva nähdä, miten hyvin se uudistumisista tiedottanut henkilö on perillä koululaisen aikaisemmista toiminnoista.

  Valefor katsoo nuotiota, nyökkää ja sanoo sitten: ”Noh… Kiitos.” Tämän jälkeen mies kävelee lähemmäs tulta, istuu maahan ja rupeaa sitten nyppimään irti linnun sulkia.

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Tikku hymyilee Jasperille ja kävelee keittiöön. Leonardo vilkaisee kissoja, sitten Jasperia ja kiiruhtaa Tikun mukaan keittiöön. Raphael kääntää katseensa keittiön ovelle ja astelee hieman lähemmäs. Hän päätteli Leon haluavan puhua jostain mestarin kanssa, eikä Raph halunnut jäädä ulkopuoliseksi mahdollisesta keskustelusta.

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Tikku hymyilee kissalle, sitten pojilleen ja lähtee kävelemään keittiön suuntaan, kysyen kuitenkin ensin: ”Haluaako joku muu teetä?”

  vastauksena käyttäjälle: Roolaus
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  John oli ollut pitkään omissa oloissaan hangaarin perällä sijaitsevassa aluksessaan. Viimein hän päätti kuitenkin lähteä katsomaan, mitä ulkopuolella tapahtui. Oli kulunut pitkä aika siitä, kun nuori nagai oli viimeksi harjoitellut jedivoimiensa käyttöä, joten päästyään hangaarin ovista temppelin puolelle, hän päätti mennä heti etsimään Kylen.

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Jack kurtisti kulmiaan katsoessaan Victorian osoittamaa ovea. Hän kuitenkin pakottaa kasvoilleen hymyn kääntäessään katseensa takaisin prinsessaan: ”Kunhan kysyin.” Ilman sen kummempia selityksiä, Jack lähtee kävelemään ovea kohti.

  Valefor kohottaa hieman käsiään ja huudahtaa: ”Ei teidän tarvitse nähdä vaivaa vuokseni, voin ihan hyvin etsiä oman paikan tai vaikka vahtia tuota nuotiota tai… Tai jotain.”

  //Btw… Onko kukaan huomannut tota uutista Koululaisen uudistumisesta..? En ihan saanut selvää mitä sillä käytännössä tarkoitettiin, mutta teksti Keskustelupalstan suljetut kerhot poistuvat ja muuttuvat keskusteluiksi. Jatkossa kaikki pystyvät osallistumaan keskusteluihin. Ei kuulosta kovin hyvältä…

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  ”Maistuu kyllä”, Valefor sanoo nyökäten ja vastaa sitten leiriä koskevaan kysymykseen: ”Ei, en ole itse asiassa leiriytynyt mihinkään. Nukun yleensä metsässä ollessani puussa tai muussa sellaisessa paikassa, missä voin pysyä pois näkyviltä.”

  Kuultuaan joidenkin nuorien sotilaiden keskustelleen jostain, mikä vaikutti selvästi huhulta hyökkäyssuunnitelman laatimisesta, Jack oli kiiruhtanut takaisin linnaan. Nähdessään käytävällä Victorian, joka oli varmaankin matkalla omaan huoneeseensa, Jack juoksee tämän luo ja kysyy: ”Victoria, tiedätkö missä vanhempasi ovat?”

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  ”Lintu..? Sanoitteko lintu?” nälkäisen Valeforin ilme kirkastui välittömästi: ”Tuota… Kun nyt mainitsitte, ei teillä olisi niin montaa että voisitte antaa yhden nälkäiselle samoojalle joka juuri menetti saaliinsa? Tai edes vaihtaa johonkin? Mukanani on yhtä sun toista käyttökelpoista tavaraa.”

  vastauksena käyttäjälle: Hahmoluonti
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Nimi: Jack Winter
  *Lempinimi
  Ikä: 38
  Sukupuoli: Mies
  *sek.suuntautuminen: Pan
  Syntymäpäivä: 20
  Kuukausi: Helmikuu
  Vuodenaika: Talvi
  Luonne: Jack tunnetaan päättäväisestä, jopa jääräpäisestä luonteestaan. Tämä yhdistettynä hänen äkkipikaisuuteensa aiheuttaa toisinaan ongelmia paitsi hänelle itselleen, myös muille. Jack on aina arvostanut oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä. Suursodan aikana Jack todisti myös olevansa rohkea ja valmis uhraamaan oman henkensä paitsi ystäviensä, myös rauhan saavuttamisen vuoksi.
  Suursodan tapahtumien vuoksi Jack saattaa toisinaan vaikuttaa etäiseltä ja kylmältä.
  Tausta: Jack on Talven valtakunnan kuninkaan veli ja näin ollen prinsessa Victorian setä. Hän toimii myös komentajana Talven valtakunnan armeijassa.
  Jack oli pienestä asti osoittanut kiinnostusta tavallisten kansalaisten elämää kohtaan ja halunnut parantaa näiden oloja. Hän tunsi kuitenkin, ettei täysin neljän seinän sisällä tapahtuva politiikka sopinut hänelle, joten hän teki kaikkensa päästäkseen mukaan pääkaupungin vartijoiden toimintaan. Kun hänen isänsä (silloinen kuningas) sai viimein selville mihin teini-ikäinen Jack katosi useiksi tunneiksi, hän suuttui ensin, mutta kuultuaan poikansa kiinnostuksesta oikeutta ja kansalaisten hyvinvointia kohtaan, hän päätti antaa tälle mahdollisuuden toteuttaa unelmaansa tavalla, joka sopisi paremmin hänen kaltaiselleen kuninkaalliselle. Lopulta Jack löysi itsensä johtamasta Talven valtakunnan joukkoja, toki ensin vain paikoissa, joissa hän ei joutuisi suoraan hengenvaaraan. Jahdattuaan aikansa maantierosvoja ja muita lainsuojattomia, valtakuntien välille syttyi suursota. Jack sai viimein todistaa kykynsä oikealla taistelukentällä.
  Jack, tunnettu sotilaiden keskuudessa komentaja Winterinä, näytti nopeasti ettei hän nuoresta iästään huolimatta ollut mikään vitsi. Useista voitoistaan huolimatta hän kuitenkin toivoi, että asiat voitaisiin ratkaista ilman turhaa verenvuodatusta. Rauhanpuheillaan Jack onnistui kuitenkin suututtamaan osan omista sotilaistaan. Taistelut oli voitettu ja alueita vallattu. Osa Talven sotilaista oli antanut henkensä niiden vuoksi. Toisin kuin Jack, suurin osa ajatteli vain oman valtakunnan parasta.
  Eräänä yönä joukko sotilaita hiipi Jackin telttaan, tarkoituksena tappaa hänet ennen kuin hänen ajatuksensa saisivat aikaan enemmän vahinkoa. Jack oli kuitenkin osannut odottaa häneen kohdistuvaa hyökkäystä, joten sen sijaan että hän olisi kuollut, hän onnistui pakenemaan paikalta pahasti haavoittuneena. Erään toisen Talven joukon johtaja löysi hänet myöhemmin tajuttomana hangesta, ja hänet kuljetettiin takaisin pääkaupunkiin hoidettavaksi. Vammat olivat niin vakavia, että hänen parantamisensa vaati useiden lääkärien yhteistyön lisäksi huomattavan määrän taikuutta. Kun Jack viimein heräsi, Talven valtakunta oli kärsinyt valtavat tappiot. Sodan loputtua Jack oli kuin ihmeen kaupalla parantunut täysin fyysisesti, mutta henkisesti hän kantaa suursodan arpia vielä kymmenen vuoden jälkeenkin.
  Ulkonäkö: Luonnos (Nostan hattua sille, joka tunnistaa toisen tai molemmat hahmot joita käytin ”lähteinä”)
  Jack on 185cm pitkä, hänen hiuksensa ovat valkoiset ja silmät siniset. Hänellä on arpia ympäri kehoaan, joista näkyvimmät ovat hänen kasvoissaan.
  Muuta: Kokeneena sotilaana Jack osaa sekä taktikoida että taistella. Hän suosii aseenaan miekkaa. Suursodan jälkeen Jack vetäytyi pois kaikista varsinaisista sotilastehtävistä vaikka kaikkien hänet pettäneiden sotilaiden uskotaan kuolleen. Koska hänen saavutuksiaan ei ole unohdettu, häntä kutsutaan edelleen komentajaksi vaikkei mies itse erityisemmin pidä tästä.

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Valefor katsoo henkilöä, joka oli juuri puhunut nukkumisesta. ”Sori”, mies mutisee ja kääntyy sitten vastaamaan naiselle, jonka päälle hän oli vahingossa hypännyt aikaisemmin: ”Jahtasin kania. En ole syönyt aikoihin ja se näytti sopivalta saaliilta. En myöskään olettanut että täällä olisi muita…”

  //Ok, mitään preferenssiä? Olen kahden vaiheilla teenkö hahmosta kuninkaan veljen (näin ollen siis Victorian sedän) vai jonkun komentajan, joka ei kuitenkaan ole heille sukua.

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Tajutessaan tilanteen, Valeforin kalpeat kasvot lehahtavat tulipunaisiksi ja hän nousi nopeasti ylös. Vältellen nuoren naisen katsetta, mies mutisee hiljaa nopean, epämääräisen anteeksipyynnön ja hän laittaa veitsen takaisin vyölleen.

  vastauksena käyttäjälle: Kysymysleikki
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  1. Uroshirven. Vaikkapa sellasilla kanadalaistyylisillä sarvilla.
  2. Aivan sama. En tiedä mitään hevosista.
  3. Vaikka saksanpaimenkoiran.

  1. Toiveammatti?
  2. Onko sinulla lemmikkejä?
  3. Osaatko leipoa ja jos osaat, leivotko usein?

  vastauksena käyttäjälle: Rope
  Avatar
  dragoninu
  Participant

  Valefor juoksi kaniinin perässä. Kirottu eläin oli nopea. Avoimessa maastossa nuori mies olisi pystynyt jouksemaan sen kiinni, mutta kiitos tihenevän kasvillisuuden, kani pääsi kirimään etumatkaa. Mies kavensi silmänsä viiruiksi. Hän ei aikonut päästää saalistaan karkuun. Nähdessään kanin katoavan pensaikkoon, hän nappaa vyöllään olevan veitsen käteensä ja loikkaa eläimen perään. ”Kuole!” mies karjaisee, mutta kaniinin sijasta hän huomaakin edessään nuoren naisen jonka hiukset näyttävät jääneen kiinni yhteen puskista. Hämmästyneenä mies laskee veitsikätensä ja jää tuijottamaan toista ihmistä, välittämättä ollenkaan kaniinista, joka hyppii – Valeforin mielestä huojentuneen näköisenä, vaikka mies tiedostaakin vain kuvittelevansa eläimen ilmeen – takaisin pensaikkoon.

  //Voisin oikeastaan tehdä jäsenen Talven kuningasperheeseen, sillä hahmo olisi ehkä ulkonäöltään ja luonteeltaan sopivin tuonne. Ajattelin kuitenkin lapsetonta hahmoa, joten kävisikö jomman kumman hallitsijan veli tai joku korkeassa arvossa oleva sotilas/ henkivartija tms?

15 viestiä - 1 - 15 (3,704 yhteensä)