Reply To: kirjoittakaa tänne tarinoita

Home Forums Vlogit ja videot kirjoittakaa tänne tarinoita Reply To: kirjoittakaa tänne tarinoita


Jessefani
Participant

Taito ( yli kymmenen, aika raaka)

 

Bella pakotti väkisin hymyn kasvoilleen luokkakuvauksessa. Bella oli kutosluokalla, ja hänen luokkansa oli jotenkin ollut aina erilaisempi kuin Bella. Miksi? Sitä Bella mietti aina iltaisin. Bella kävi siis koulua Virossa

– Hymyä, kuvaaja sanoi tekopirteästi ja kameran valo räpsähti. Yhtäkkiä kuului laukauksen ääni.

– Varo! Bella kiljahti ja tönäisi luokkalaisensa alas maahan. Bellan yläpuolelta lensi musta pelottava kuula. Kuula meni juuri ja juuri kuvaajan vierestä.

– Ihan oikeasti! Bella! Mitä sinä teit? Kaunein juhlapukuni on pilalla! Wilma kiljui kimeällä äänellään.

– Wilma, rauhoitu. Katso, Bella oikeastaan….

 

Pelasti henkesi! Hän pelasti meidät kaikki! Opettaja virkkoi ja väläytti Wilmalle mairean hymynsä. – Onko hieno juhlapukusi sinulle tärkeämpi kuin henkesi?

– No ei, mutta kun tuota…….. Wilma takelteli nolona. Samassa poliisiauto saapui pihaan valot vilkkuen. Ulos astui kolme isoa ja virallisen näköistä miestä virkapuvut päällään.

– Hei, täällä oli kuulemma kuulunut pyssyn laukaus? Eräs miehistä aloitti vakavana.

– Kyllä, ja oikeastaan se lensi juuri tuosta ohitsemme. Ilman tätä tyttöä, ilman Bella Taynea, olisimme……….opettaja purskahti itkuun.

Bella oli shokissa. Kaikki oli tapahtunut niin nopeasti. Bella oli tuntenut vaaran sisimmässään, ja kuulenut laukauksen. Ihan kuin jokin hänen sisällään oli puhunut hänelle: alas. Niin hän oli tenhyt. Ehkä vähän kovakouraisesti, mutta pelastanut kuitenkin kaikki.

 

Kaikki pyöri Bellan päässä yhtenä mylläkkänä. Koulupäivä päättyi siihen poikkeuksellisesti, ja Bella marssi kotiin valkoinen reppu selässään keikkuen. Bella sukelsi rappuun ja osittain juoksi portaat ylös. He asuivat ylimmässä kerroksessa. Bella avasi oven tuttuun tapaansa ja heitti reppunsa huolettomasti eteiseen.

Vielä silloin hän ei tiennyt, mitä tänään tulisi tapahtumaan….

 

 

Jatkuu……….