Reply To: Tarinoita

Home Forums Välkkä Tarinoita Reply To: Tarinoita

Avatar
idsku9
Participant

Jatkuu…

Sara yritti huutaa apua, mutta ei tiedä mitä tapahtui, hänen äänensä oli hiiren hiljaista, niin hiljaista ettei maailman hyväkuuloisinkaan ihminen pystyisi saada siitä selvää. Ihan kuin joku oli varastanut hänen äänensä, mutta Sara mietti: – ei, se ei olisi mahdollista! Ehkä minulle on tulossa flunssa, ja ääneni ei siksi toimi. Sara yritti pysyä iloisena, miettien että ystävät varmasti pelastavat. Saran pitkät mustat hiukset hulmusivat tuulessa, ja siniset silmät olivat surulliset, sillä ystävistä ei kuulunut mitään.

Siihen samaan aikaan ystävykset etsivät Saraa, ja Adalmiina joutui keksiä tekosyyn, ja soittaa äidilleen, että oli mennyt Saran kanssa Helille yöksi, ja Heli sanoi omille vanhemmilleen, että he menivät Adalle. Mutta Vanessa lähti jo kotiin sillä hänen oli pakko, koska he kohta lähtivät Helsinkiin serkuilleen kylään. Ada sanoi: – mutta eikö tämä huijaaminen ole huono juttu? Heli vastasi: – me tehdään se Saran vuoksi! Eikö niin Arttu? Aivan! Arttu huudahti. -Shh! Tytöt hyssyttelivät. – mitä jos se kaappaaja joka Saran sieppasi on lähellä?

Silloin Saran luona ollut mies tuli takaisin hänellä oli mukanaan apulaisia, kaksi. – miksi te teette näin!? Sara kysyi pelokkaasti. Äh, no niin siis sinun kuuluu vain olla hiljaa, ei muuta! Mutta silti Sara aneli: pyydän voitteko päästää minut? Ei! Toinen apuri huusi. Sara tokaisi: – no, sitten… Sen sanomisen jälkeen hän repi narut pois ja lähti juoksemaan täysillä pois, kunnes…

Jatkuu…