Reply To: Harry Potter-tarinaroolipeli

Home Forums Kirjat ja sarjakuvat Harry Potter-tarinaroolipeli Reply To: Harry Potter-tarinaroolipeli

Avatar
ssinivuokko
Participant

Larissa

”Miten ihmeessä te tulitte tänne ja mistä?” Nainen kysyy parannellessaan samalla Patricia.

Patric näyttää kärsivältä, aivan kuin hänestä olisi lohjennut palanen kyljestä.

”Äiti, minusta tuntuu, että olisin ilmiintynyt ja tavallaan vetänyt muut mukanani. Siinä Patric luultavasti halkeentui” Evelyn sanoo ihmeissään.

”Mitä halkeentuminen tarkoittaa?” Kysyn, vaikka luultavasti tajusin sanan merkityksen, mutta haluan välttyä väärinkäsityksiltä.

Kysymykseni peittyy kuitenkin Evelynin äidin hämmästykseen: ”Sanoitko, että pystyit ilmiintymään? Sehän ei ole Tylypahkassa mahdollista, paitsi rehtorin kansliassa*. Vai olitteko te käymässä taas sairaalassa?”

”Minäkään en yhtään tajua miten Evelyn ilmiintyi. Sairaalasta puheen ollen eikö Patric kannattaisi viedä sinne?” Susan ehdottaa.

”Hyvä, kun muistutit, taitaa olla parasta viedä sinut sairaalaan.” Evelynin äiti sanoo, ottaa Patricia olkapäistä kiinni, heittää hiekkaa takkaan, huutaa Pyhän Mungon sairaalaan ja katoaa.

”Koita ilmiintyä uudestaan!” Ehdotan Evelynille.

”Ei missään nimessä, sitä valvotaan tarkasti, eikä saa ilmiintyä ennen täysi-ikäisyyttä.” Evelynin äiti sanoo ja nolostun hieman.

 

 

 

/* Rehtorin kansliasta/kansliaan pystyi enne ilmiintymään, mutta se poistettiin vuonna 1980. Ja toi juttu on siis mun omakeksimä./