Reply To: Harry Potter-tarinaroolipeli

Home Forums Kirjat ja sarjakuvat Harry Potter-tarinaroolipeli Reply To: Harry Potter-tarinaroolipeli

Avatar
Jessefani 2
Participant

Evelyn

 

Jäämme keittiöömme seisomaan kolmestaan.

”Öö… Mennäänkö vaikka huoneeseeni?” kysyn vaivaantuneena, sillä keittiömme oli erittäin sotkuisessa kunnossa.

”Joo!” Larissa hihkaisi ja Susan nyökkäsi. Lähden kävelemään edellä kohti huonettani. Harmi vain, että se oli koko talon toisessa päässä, joten jouduimme kulkemaan sisarusteni erittäin sotkuisten huoneiden ohi. Koitin olla vilkaisematta sivulleni, ja tuijotin vain eteenpäin. En halunnut nähdä sitä karmeaa sotkua.

Kun vihdoin olimme päässeet huoneeseeni, lysähdin sängylleni ja viittasin Susanin ja Larissan tekemään samoin. He istuivat viereeni ja tutkailivat huonettani.

”Anteeksi sisarukseni. He eivät osaa siivota”, pahoittelin heille, mutta molemmat nauroivat. Hetken päästä minäkin nauroin. Sitten Susan kysyi:

”Onko Jasminella oma huone?”

”On, koska meillä tuli vähän väliä riitaa järjestyksestä”, selitin ja lisäsin: ”Se ei kyllä ollut mikään suuri yllätys.” Naurahdin. Huoneeseen laskeutui hiljaisuus. Näpräsin kaapuni helmaa hermostuneena.

”Pitäisiköhän meidän mennä suoraan taikaministerin puheille? Kun on vale-Dumbledore ja kaikki”, mietin ääneen ja jatkoin: ”Ja mitäköhän ne meidän kyvyt oikein ovat? Siis kun Larissa taikoi suojeliuksen, ja sitten me ilmiinnyimme kotiini. Entä Susan? Onkohan sinulla jokin kyky?”

Larissa kohautti olkiaan. Susan näytti mietteliäältä.

 

//Tuli tosi lyhyt, mutta se alkuperäinen poistui.