Jalkapallo vai sähly?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Jalkapallo!!!!!!Harrastan sitä ja se on toosi kivaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Kyllä se Jalkapallo voittaa, kun itsekkin harrastan sitä Suomen maajoukkueessa!

jaaaaaaaaaaaaaalkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaapalloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

en tykää kumastakaa mut jakapallo
oon kumasaki tooooosi huono

Jalkkiiss!! oon entinen… ääh, antaa olla. olin siis aaiiikkkooojjjaaaa sitten RONJA.W!!

JALKAPALLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en harrasta jalka palloa mut on tultu kokeiltua sitä meidän luokan poikien kanssa vaikka mut potkittiinkin heti ulos yhestä joukkuesta jossa oli mun kaks unelma poikaa eiks oo tyhmää!

en harrasta jalka palloa mut on tultu kokeiltua sitä meidän luokan poikien kanssa vaikka mut potkittiinkin heti ulos yhestä joukkuesta jossa oli mun kaks unelma poikaa eiks oo tyhmää!

en harrasta jalka palloa mut on tultu kokeiltua sitä meidän luokan poikien kanssa vaikka mut potkittiinkin heti ulos yhestä joukkuesta jossa oli mun kaks unelma poikaa.

en harrasta jalka palloa mut on tultu kokeiltua sitä meidän luokan pikien kanssa vaikka mut potkittiinkin het ulos yhestä joukkuesta jossa oli mun kaks unelma poikaa.

Molemmat on kivoja lajeja. -Niitä harvoja, joista myös minä pidän! 🙂

Jalkapallo! Se on kivaa!!! Sähly on ihan ok mutta koulussa helposti sählyssä ryntäillään päin. Mut kuiteski molemmat on kivoja. Jalkapallo on hauskaa!!!1

Asiahan on niin, että pelipallot vihaa mua. Koripallot osuu aina päähän ja jalkapallot käsiin >:/

Jalkkis oli pienenä mun suosikki, mutta oon aivan tumpelo pallopeleissä:)

Futis on parempi. Sähly on mielestäni typerä laji, vaikka monet tykkääkin siitä. Harrastan futista, se on ihanaa ♥ mutta lätkäkin on hyvä laji, parempi kuin sähly. Lätkä on vain niin hiton kallista… mutta hyvä laji.

No siis vaikken kumpaakaan harrasta, niin jalkapallo on ehdottomasti parempi!

ehkäpä futis, vaikkaki (almost) joka urheilulaji on KIVAA! 😀
(oon trilby-hatun kanssa samaa mieltä SULKKIS on näitä VIELÄKI kivempi!!!)

ehkäpä futis, vaikkaki (almost) joka urheilulaji on KIVAA! 😀

♥futis♥ mut on sählyki kivaa. meitsi rakastaa vauhtia ja joukkuepelejä.

Noista sähly mutta kaikista parasta on lentopallo!!!!!!!

Jalis! Se on tosi kiva laji! Suosittelen! Sulis on myös kivaa. Sählykin kelpaa.

Sähly on kivempaa, mutta sekin on kamalaa, jos on vääränlaiset pelikaverit.

J
JA
JAL
JALK
JALKA
JALKAP
JALKAPA
JALKAPAL
JALKAPALL
JALKAPALLO
JALKAPALL
JALKAPAL
JALKAPA
JALKAP
JALKA
JALK
JAL
JA
J
!!!!!

Molemmat on kivoi. Mut ehkä jalkapallo on kuiteki kivempi :D. PS: Mä rakastan joukkueurheilua 😀

Oma kommentti