Kenen konserttiin haluat?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

AAASSSTTTEEENNNNNN!!!!!!!! KOSKA SE ON IHAN PARAS oon käynyt asteen keikoilla jos tarkkoja ollaan niin 23 kertaa aste on ihan paras!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastasin ”Aste” mutta vaikka tässä kysytään kenen konserttiin HALUAT niin voi sanoo et mä oon ollu Asteen keikkalla/konsertissa<3

PUHUVA KONE SÖPÖ?????? NYT ON MAAILMAN KIRJAT SEKASIN VOEVOE NYT EI KUULE HYVÄ HEILU!

SURKEEN KÖYHÄ LISTA!
MUT HEI ASTEEN TIETTY !♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥3♥♥♥

No tietty kaikkien!! Recless loven siks koska niil on hyvät biisit. Puhuva koneen siks koska se on niin söpö. Ja asteen siks koska se on mun tuutu, ja sen kaa on kiva olla kaupungil.

HYIIIIIIIIIII kaikki on iha peest Se puhuva koneki mukao nii kova vaik on Jotai 12.VVV nii et ei sellaste pikku kakarien tartis ees LEVYTÄÄ!

Aste on noista paras. Puhuva konekin on ihan ok, kuten myös Reckless love. Cheek on lempi artistini.

MUlla on yks serkku joka on tosi lääpällään asteeseen ja kun se näkee esim:jonkun kuvan siitä lehessä niin se rupee kiljumaan ja sillä on asteen kuvia seinällä ihan hirveesti!!!!se aikoo mennä sen keikalle ja se väittää kiven kovaa että aikoo halata astetta YÄK!!!

Olli on ihan paras ja se osaa tanssia tosi hyvin olli on nnnniiiiiiiiiiinnnnnn iiiiiihhhhhhaaaaaannnnnnaaaaaa!!!!!!!!. Aste on tosi tosi tyhmä mutta ihan ok laulamaan. Kannattaa tykätä ollista koska se on paras kannattaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olli on sit ihan ihan paras!

en menis noista mihinkää vaa JUSTIN BIEBERIN se on HYVÄÄÄ

muuten king of pop otappa huomioon että michael jackson on kuollu

recless love? puhuva romu? aste? tekis mieli vettää turpaan noita kaikkia mä menisin moshaamaan metallican keikalle.

siihen ei mahtunu keikalle sana

nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssstttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noist en kyll kenenkää. Tokio Hotelin keikalle haluisin iha kuollakseni ku viime vuonna jäi välii 🙁 tai sit Green Dayn, Black Veil Bridesin tai Pariisin Kevään♥

No siis mä khyll tyksin Asteesta, sekä Puhuvasta Koneesta, joten en osaa päättää… -,-

Haluaisin Michael Jacksonin keikalle..I Love U! Pääsen kai,kun on mun vuoro..

noista en menis mihinkään vaikka maksettais 😀 Räppi ja suomirock on jotain niin kauheeta. 🙂

PUHUVA KONE??? Siinä on uus versio pikku Geestä. en kenenkään konserttiin haluais

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

TULIKO SEVÄKS HÄH

ÖÖtkö ikinö mennö hölsönköö?
Mö öön köyny, Asteen köiköl siöllö!!!!

~köirö sönli sökö

A
As
Ast
Aste
Astee
Asteen
Asteen k
Asteen ko
Asteen kon
Asteen kons
Asteen konse
Asteen konser
Asteen konsert
Asteen konsertt
Asteen konsertti
Asteen konserttii
Asteen konserttiin
Asteen konserttiin

Asteen tietty!! Reckless Love on ihan.. sanonko mistä ^.^

Harmin paikka kun Anna Abreuta ei oo 🙁 Mutta tietääkö kukaan mistä näkee maaliskuun koululaisen??

Asteen, Antti Tuiskun ja Dingon ( jos vielä olis) mut sit Pertti Neumannin.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mä en pääse Asteen konserttiin mut kuitenkin… *pöks*

AAAAAAAAAAAASSSSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! *juoksee kirkuen Asteen perään ja pyytää nimmarin ja pyörtyy* X)

Ehkä Puhuvan Koneen, mä haluun kyllä Anna Abreun konserttiin.

noista puhuvan koneen;))) mut eniten justin bieber joka maybe tulee kesällä suomeen see you there!!!!

Mieluiten Lady GaGan paitsi se ei oo tuolla… Ja mä oon sitä mieltä et noi on surkeita kaikki. :/

Justin bieber pyydän kaikkia kattomaan kappaleen youtubesta kun justin bieber somebody to love

aste ehehehehdotdotdotdottomasti!!!!!!! :DDDDDD
no just oompa mäki tänään HIRVEEN hauska!

Jes Asteek Ihku jos se toteutuu En haluu muun kun asteekin!! (ehkä)

öäää.. asteen taijj rihannann taijj enineminn taiii jonku hyvänn:D

Puhuvan Koneen… Vihaan suomiräppiä mutta kun ollaan tunnettu päiväkodista lähtien niin siksipä.

en menis noist vaihtoehoist kenenkää keikalle koska menisin ikiihanan justin bieberin keikalle sit ku se tulee suomee<33333333333333333333333333333333333333333:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:):):):)

no reckles loven tietty ,tai no en nyt ainakaan minkään ylä asteen tai puhuvan rotiskon keikalle kyllä menis .

En o ollu Green Dayn keikalla =( vaik haluisin , ne on tunnettuja niien live-esiintymis taidoista ja teatraalisuudetsa, koska ne on tuntenu toisensa nii kaua et voi tehä mitä vaan niin ettei tartte sanoo toiselle mitä aikoo, koska se toinen tietää jo, ymmärrättekö mun pointtini? =)
Mut halun Green Dayn keikalle kuollakseni, ihan oikeesti =/
Kesällä se jäi jo väliin ja tuskin tulee enää suomee ku bändi ei kovin kauaa enään varmaan soitakkaan kun 39 vuotiaita pojat jo on ja 50 vuotiaat soittamas punkrockia isoil stadioneil ja undercroun glubeil? okei, ajatus naurattaa =D Et sit pitää mennä varmaa ruattii tai viroo -.- mut niiltä tulee maaliskuus uus livealbumi niien kiertueelta ni se helpottaa vähä =) (levyn nimi awesome as fack, söpö nimi =D)

Menisin noista ehkä mieluiten Asteen keikalle mutta oikeesti menisin Raappanan
tai Sabatonin keikalle.Kerran meinasin mennä Raappanan keikalle mut en menny.Se oli niin myöhään että ties mitä huligaaneja sielläki ois ollu 🙁

Aste on paras!Tai no ainakin noista.
Oikeesti menisin Sabatonin konserttiin tai Raappanan

pakko sanoo et kaikki tykkää nykyään jostain v****n popista!!! eihän sitä voi soittaa kitaralla!!! paitti ehk joitaki biisejä

En minäkään menisi noista kenenkään mutta menisin kyllä Avril Lavignen.<3

Ja sulle I <3 Miley : Se EI ole ensinnäkään heviä ja toiseks vaik olis, nii se ei olis sama asia. Lätkäfanit selvittää itte omat juttunsa ja disneyteinitähtien on turha puuttua =P

Guns N’ Rosesin paras biisi ehkä Sweet Child O’ Mine (kiva soittaa kitaralla) ja balladiosastolta November rain ja Don’t Cry.
Mut täl hetkel PARAS biisi on Bon Jovin I’ll be there for you.

emmänytiiä!!! noist ei voi oikei kunnol valita pitäs olla enemmä valinnanvaraa loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex<3<3<3<3<3<3<3<3<3

emmänytiiä!!! noist ei voi oikei kunnol valita pitäs olla enemmä valinnanvaraa loveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex<3<3<3<3<3<3<3<3<3

(jos noista pitää valita)

Reckless loveee!
oon muute nähny ne kaks kertaa ja saanu nimmarit (plus toinen nimmari, just mulle omistettu Ollilta) <3

Aste…

Mä meen kattoo semmoisen Rähinä live Tourin,
sinne tulee: Cheek, Fintelligens, Puhuva Kone, Brädi, Timo Pieni huijaus, Spekti, Uniikki… Ja vaikka ketä!!!

meidän koira synnyttää :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I LOVE Guns N`Roses!!!!!!!!!!!!!
Bon Jovi ja Hanoi Rocks on kans TOSI hyviä!!!!

Hanoi Rocks on viel suomalainen bändi

sulle cruegirl: aika harva tosiaan fanittaa nykyään Guns N` Rosesia.mikä on sun mielest paras GN`R:n paras biisi???

no en tiä noista… mutta menisin kyl mileyn konserttiin<3 vaikka suomea lähin maa missä se on käyny keikal on ranska.....

PUHUVAN KONEEN se on paras

p
pu
puh
puhu
puhuv
puhuva

k
ko
kon
kone

no Aste toottakai!!!!!!!!!!!! <3<3 se on nii paras noist muist mitä tos oli mut Cheek on kyll astetta parempi Astetta mut siiis noist ni Aste!!!

EN mihinkään NOISTA!!!!!!!!!!!
SURKEITA KAIKIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!

Aste ja Puhuva koe haisee! Reckless love on just best! Oon jopa käyny sen keikall….nii myös Puhuvan koneen (ja kadun vieläkin)

P
PU
PUH
PUHU
PUHUV
PUHUVA
PUHUVA K
PUHUVA KO
PUHUVA KON
PUHUVA KONE!!!!!!!!!!!
PUHUVA KON
PUHUVA KO
PUHUVA K
PUHUVA
PUHUV
PUHU
PUH
PU
P

puhuva kone!!! huonooooo!!! ASTE! ASTE! kuka on paras noista! ASTE!

Sulle crüegirl, multakin on ymmärrettävää hevin haukkuminen koska oon Miley-fani. O_o

En menis noista mihinkään koska menisin Mileyn konserttiin. <3

no asteen noista ja hamsulove100 ei se nyt söpö oo se robert pattipää X)

-ONKO TEIJÄ MIELESTÄ Robert Pattison (Edvard) söpö? -jos on lähetä kommetti ainakin tunnissa!=)

Jos nuista pitäs valita,asteen,mut en ehkä kenenkään,mieluummin lady gagan,miley cyrusin,rihannan…

Jos joku voisi siirtää aikaa taaksepäin, haluaisin vuoteen 1984. Silloin kaikki hyvät bändit olivat pinnalla ja musiikki 100% rockia. Haluaisin kaikkein eniten vuoden -84 Hanoi Rocksin keikalle tai alkuperäisen (tai siis legendaarisen) Guns N’ Rosesin keikalle. Noista menisin Reckless Loveen, koska nykymaailman mittapuulla se luetaan (ainakin osittain) glamrockiksi.

Lisäksi ei tunnu kovin kivalta kun eräät nimimerkin takana kirjoittavat henkilöt dissaavat täällä tiettyjä bändejä, joitten musiikkityyli on tänä päivänä harvassa ja itse eivät ota vastaan yhtään kritiikkiä. Myönnän että olen itsekin ’haukkunut’ täällä esim. Helsingin IFK :ta, mutta se on ymmärrettävää, koska olen Jokerifani.

slash : olet toinen täällä törmäämäni ihminen, joka pitää Guns N’ Rosesista =)

En kenenkää mut jos ois pakko nii ehkä PK:n tai Astaan… ☻

kaikkilahan on omat mielipiteet..
”reckless love on tyhmä ja olli herman on tyhmä ja sen fanittajat ei tiiä mistää mitää (sori)”
aika ilkeetä. eikös jokainen saa oman mielipiteen sanoa ilman että joku tulee muita haukkumaan !? 😉

…on meillä hauska setä tuo setä aste kun aste menee lavalle on näky komea kas näin heiluu suu ja suu heiluu näin kas näin heiluu suu ja suu heiluu näin

Ehkä Puhuvan koneen…Vaikka en siitä kauheesti tykkääkkään…:)

Asteen, ehdottomasti! ihQudaa..<3 Tai puhuvan koneen... ihQudaaihQudaa<3<3

En kyllä yhtään tiiä!! Noista ehkä aste… En tykkää reckless lovesta ja puhuva kone on ennemminkin puhuva paperisilppuri…!

en kekenenkään noista.Koop arposen tai neljänsuoran mieluummin.

Miks mä repesin tolle milkku 123 kommentille?? oonkohan väsyny tai jtn =DD

En noista kenenkään. Minä en koskaan päässyt elämässäni musakeikalle 🙁 Ainoa jota menisin katsomaan on muuttanut Taivaaseen

Asteen todellaki!!! Se on iha best laulaja tai kyl räppäri.

NO EN KYL NOISTA KENENKÄÄ!!!!!!!!!!1

Green dayn tietty, mut se on hyvä valinta jos ei ois fanikaa, ne on hyviä esiintyy livenä =)

aste oon niin kateellinen ku mun kaveri on siin tän vuoden reilu luokka kisan voittaja luokas ja oon fanittanu astetta paljo<3<3<3<3<3

Reckless Loven keikalle oon kaverini kanssa aatellu mennä. Jos nyt joskus jaksaa.

vastasin asteen. puhuva kone on surkee ja sit sitä toista en ees tiiä mikä se on :D.

reckless love on tyhmä ja olli herman on tyhmä ja sen fanittajat ei tiiä mistää mitää (sori)

kääpiösnautseri, mikä on sun mielestäsi Reckless Loven paras biisi ja miksi? Kiitos jos vastaat 🙂 Minusta joko Back to paradise, Romance tai Beautiful bomb 🙂 Reckless Love on ihqqqqqqqqqqq

RECKLESS LOVEN TIETTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3 i love it 🙂 heh

En kenenkää noista kyl haluais yhtää,mut mää panin Asteen..

mä haluisin: Anna Abreun, Miley Cyruksen, Green Dayn, Chisun, Cheekin… ja noitten 🙂

Reckless Loven noista vaihtoehdoista. Mutta oikeasti haluaisin Indican keikalle!

sulle TÄH?! muilla on omat mielipiteensä asioista, joten pitäsit tommoset kommentit päässäs

noista varmaa reckless loven, mut muute varmaa guns n rosesin ekan kokoonpanon konserttiin. uus guns n roses on iha surkee

eniten noista asteen konserttiin vaikkei mua konsertit kovin kiinnosta ku niis on niin kova melu 🙁

kuka haluaa muka jonku reckless loven keikalle asteen jos jonku keikalle mä ainaki meen

ai noista? hahahahahah! noista ehkä 1% varmuudella… puhuvan rotiskon XD

En menis kyl kenenkään noista mut menisin ehkä Katy Perry konserttiin….

mut en vaa ollu kirjautunu kun oon koulussa eikä saa-.-

Oma kommentti