Harry Potter -kisa: piirrä suosikkihahmosi!

Harry Potter -kirjoja

Onko suosikkisi Harry Potter -kirjoissa Hermione, Ron vai itse Harry? Vai onko se ehkä joku taikaolennoista kuten Koukkujalka tai kotitonttu Dobby? Vai oletko sittenkin opettajien ystävä, ja suosikkisi on Dumbledore tai Hagrid?

Harry Potter -kirjojen suomennokset täyttävät nyt syyskuussa 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi järjestämme Koululaisen piirustuskilpailun. Piirrä käsin tai tietokoneella rakkain suosikkihahmosi Harry Potterista sekä kerro, kuka hahmo on ja miksi juuri se on sinun suosikkisi.

Lähetä piirustuksesi postitse 31.9. mennessä:
Otavamedia
Koululainen/Lukijoiden sivu
00002 Helsinki
tai tämän sivun lopussa olevalla lomakkeella.

Julkaisemme hienoimmat piirustukset Koululaisessa.

Huikeat kirjapalkinnot

Koululaisen raati valitsee jännittävimmän ja luovimman teoksen, joka palkitaan upealla kirjapalkinnolla. Voittaja saa koko Harry Potter -kirjasarjan Tammen uusina, upeina painoksina, joissa on myös uusitut kannet. Palkinnon arvo on 200 €. Sarjaan kuuluu:
Harry Potter ja viisasten kivi
Harry Potter ja salaisuuksien kammio
Harry Potter ja Azkabanin vanki
Harry Potter ja liekehtivä pikari
Harry Potter ja Feeniksin kilta
Harry Potter ja puoliverinen prinssi
Harry Potter ja kuoleman varjelukset

Lisäksi arvomme kaikkien kilpailutyön lähettäneiden kesken Harry Potter – Taikuuden historia -kirjan, arvo 30 €, sekä Tylypahkan kirjaston kolmiosaisen kirjasarjan teokset Huispaus kautta aikojen, Siuntio Silosäkeen tarinat ja Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, arvo yhteensä 60 €.

Hups! Emme löytäneet lomakettasi.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti