Osallistu kilpailuun omalla elokuvallasi!

Kaikki kuvaa -kilpailu kutsuu 8–19-vuotiaat tekemään omia elokuviaan. Teemana on yhdenvertaisuus.

8–19-vuotiaille tarkoitettu elokuvakilpailu ”Kaikki kuvaa” käynnistyi tällä viikolla, ja siihen voi osallistua maaliskuun 2017 loppuun saakka. Kilpailun järjestää tuotantoyhtiö Amazement.

– Kilpailuelokuvien pääteema on yhdenvertaisuus, kertoo kilpailun tuottaja Arttu Haglund.

– Meitä kiinnostaa, mitä lapset ja nuoret siitä ajattelevat. Onko satavuotias Suomi heidän mielestään sellainen paikka, jossa kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita? Yhdenvertaisuuden hengessä kilpailuun osallistuminen on täysin ilmaista ja elokuvanhan voi nykyään tehdä vaikka kännykällä. Kaikki kuvaa -sivustolla on lisäksi helppoja ja hauskoja videotutoriaaleja, jotka opastavat alkuun.

8–15-vuotiaille suunnattujen pääsarjojen fiktio, dokkari, animaatio, harrastevideo ja musavideo lisäksi kilpailuun kuuluu 8–19-vuotiaille tarkoitettu erikoissarja ”Mitä välii?” Tähän sarjaan toivotaan vammaisuutta ja samanarvoisuutta käsitteleviä elokuvia. Onko vammalla väliä?

Kilpailun suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Elokuvista parhaat valitsee arvovaltainen raati. Fiktiosarjaa tuomaroi kolminkertainen Jussi-voittaja, näyttelijä Tommi Korpela, musiikkivideoita beatbox-artisti Felix Zenger. Harrastevideoiden paremmuutta arvioi huippusuosittu YouTube-videoryhmä Justimusfilms.

Kilpailu huipentuu toukokuussa Helsingissä Kaikki kuvaa -gaalaan, jossa parhaat nuoret elokuvantekijät palkitaan muun muassa lahjakortein ja tuotepalkinnoin. Kisan voittajaelokuvat esitetään toukokuussa myös elokuvateattereissa useilla paikkakunnilla ympäri Suomen.

Kaikki kuvaa -sivusto osoitteessa kaikkikuvaa.fi

 

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti