Kuvaa lemmikkisi ja voita lahjakortti!

Onko juuri sinun lemmikkisi kaikkein söpöin, hauskin tai taitavin? Lähetä paras valokuva eläinystävästäsi Vuoden lemmikki 2020 -kisaan.

Postita onnistunein valokuva lemmikistäsi ja perustele, miksi juuri sinun eläinystäväsi on paras valinta Vuoden 2020 lemmikiksi. Finalistit esitellään numerossa 11/20 ja Koululaisen nettisivuilla. Lukijoilla on mahdollisuus äänestää näistä omaa suosikkiaan. Eniten lukijoiden ääniä saanut eläin on Vuoden lemmikki 2020. Toimitus valitsee lisäksi oman lempparinsa. Vuoden lemmikki -kisan voittajasta tehdään juttu Koululaiseen.

Upeat palkinnot
Sekä lukijoiden suosikkikuvan että toimituksen valitseman lempparikuvan ottaneet palkitaan molemmat 50 euron lahjakortilla Mustiin ja Mirriin. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan kolme Rakas kissani -kirjaa ja kolme Rakas koirani -kirjaa (WSOY). Yhden palkintokirjan arvo on noin 20 €.

Näin osallistut
Lähetä lemmikistäsi mieluiten digi­valokuva (minimikoko 1 M) ja esittely­teksti 2.10. mennessä alla olevalla lomakkeella tai postita valokuva: Otavamedia, Koululainen 9, Vuoden lemmikki, 00015 Otavamedia.

Muista laittaa esittelytekstiin
1) eläinystäväsi nimi
2) oma nimesi
3) sähköpostiosoitteesi
4) osoitteesi
5) puhelinnumerosi

Kirjeitse lähetetyt valokuvat palautetaan vain, jos mukana on postimerkillä varustettu palautuskuori, jossa on osoite valmiina.

Pahoittelut. Tämä lomake ei ole enää saatavilla.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti