Miten tulevaisuudessa lennetään? Piirustuskilpailussa etsitään lasten ja nuorten näkemyksiä ilmailun tulevaisuudesta

Osaatko kuvitella, millaiselta lentäminen näyttäisi tulevaisuudessa? Kansainvälisen ilmailuliiton piirustuskilpailussa lapset ja nuoret pääsevät ikuistamaan näkemyksensä lentämisestä tulevaisuudessa.

Lentokone

Kansainvälinen ilmailuliitto FAI on järjestänyt ilmailuaiheista piirustuskilpailua jo vuodesta 1986. Voitto on osunut Suomeen tähän mennessä vain kaksi kertaa, joten nyt olisi oiva tilaisuus tavoitella pääpalkintoa kotimaahan.

Kenelle kilpailu on tarkoitettu?

Suomen Ilmailuliitto järjestää kaksiosaisen piirustuskilpailun esikarsinnan, jonka parhaimmisto lähetetään kansainväliseen loppukilpailuun.

Kilpailuun voivat osallistua kaikki 6-17-vuotiaat. Osallistujat jaetaan ikäryhmittäin kolmeen sarjaan: 6-9-vuotiaisiin, 10-13-vuotiaisiin ja 14-17-vuotiaisiin.

Loppukilpailuun lähetetään kunkin sarjan kolme parasta työtä. Kansainvälisen ilmailuliiton raati valitsee kilpailun voittajat, mutta myös Suomen esikarsinnan jokaisen sarjan parhaat työt palkitaan.

Miten kisaan voi osallistua?

Kilpailun teemana on lentäminen tulevaisuudessa. Kisaan osallistutaan A3-kokoisella piirroksella, jonka tekemiseen voi käyttää esimerkiksi vesivärejä, öljyvärejä tai tusseja.

Kilpailutöiden pitää olla perillä Suomen Ilmailuliitossa 11.3.2018 mennessä.

Osallistumisohjeet Suomen Ilmailuliiton järjestämään esikarsintaan löydät täältä.

Nyt kaikki mukaan kilpailuun! Millaiselta taivaalla voisi tulevaisuudessa näyttää? Minkä näköisiä vempeleitä ilmassa mahtaa silloin lennellä?

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti