Löydätkö Koululaisesta synttärikakun? Palkintona pelisetti!

Synttärikakku on kadonnut ja kät­keytynyt Koululaisen sivuille. Jos löydät synttäriherkun, voit osallistua kuukauden kilpailuun. Vastaa 4.3. mennessä alla olevalla lomakkella. Oikein vastanneiden kesken arvotaan pelisetti, joka sisältää Nintendo Switch Lite -pelikonsolin, Nintendo Switch Lite Carrying Case & Screen Protector -suojalaukun sekä Luigi’s Mansion 3 -pelin. Palkinnon arvo on noin 320 euroa.

Kilpailuaika on valitettavasti päättynyt.

Avainsanat

Kommentit

Jos saisin Nintendo swichin nii antaisin äitin pelata sitä kun se in aika kipeä ja oon aina toivonu Nintendon ja rakastan koululais lehteä??

Oisi kiva jos saisin Nintendon koska minulla ei ole vielä sellaista ja haluaisin pelata siskoni kanssa koska hänkin haaveilee siitä. Emme voita koskaan mitään mutta päätinpä yrittää!! ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Oon ainoo mun perheessä joka haluu semmosen!? Mun Äiti on kauheesti sitä vastaan ?
(Ainakin mä oon aina halunu sen!!! ???)

Oon halunnu switchin siitä lähtien kun kuulin siitä nintendo directis vuonna 2017 mut kun ei ole rahaa ostaa sitä kun on 5 sisko…..

Rakastan pelata tuolla oon pelannu kaverilla kerran ja siitä lähtien toivonut että saisin tuon muttei meillä kuulemma ole varaa siihen sanoi isä.

Olen aina halunnut nintendo switchin koska kaikki kavereilla kin on sellaiset ja äiti ja isi ei osta koska ne on niin kalliita

Isosiskoni oli aina halunut switchin, eikä se oli ikinä saanut, koska se on kallista. Hän rakastaa pelata sitä Luigi peliä ja katsoo niitä videoita youtubesta. Toivottavasti voittaisin, että isosiskoni toive toteutuu.

Jos saisin switchin antaisin se kaverilleni hän on jo pitkään toivonut yhtä.????

Oma kommentti