Piirustuskisa: Piirrä unelmiesi koti ja voita leffaretki Turkuun

Parhaat piirrokset painetaan kalenteriin ja voittajat pääsevät katsomaan Onnelin ja Annelin uusimman elokuvan aikaisemmin kuin muut.

Jos olet Onnelin ja Annelin ystävä, kannattaa osallistua piirrustuskisaan, jonka aiheena on: ”Unelmieni koti”. Kilpailutehtävänä on piirtää A4-kokoiselle paperille unelmien koti juuri sellaisena, kuin se sinun mielestäsi on. Voittajan jokaisesta sarjasta valitsee kilpailun järjestäjän, Kannustalon nimeämä raati.

Piirustuksen toteutustekniikka on vapaa. Kilpailuun voi osallistua yhdellä piirustuksella.

KILPAILUSARJAT:
9–12-vuotiaat
6–9-vuotiaat
alle 6-vuotiaat

Jokaisen sarjan voittaja pääsee  yhden seuralaisen kanssa uuden Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Turkuun 9.12.2018. Tarvittaessa palkinto sisältää matkakorvauksen Turkuun sekä yöpymisen kaupungissa.

Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan myös elokuvalippuja. Lisäksi jokaisen sarjan voittaja saa seinäkalenterin, jossa on myös kuvat voittajatöistä. Elokuvan virallinen ensi-ilta on joulupäivänä 25.12.2018.

Kilpailuohjeet:

Lähetä A4-kokoinen kilpailutyö 30.10.2018 mennessä osoitteeseen:

Kannustalo Oy
PL 34
69101 KANNUS

Merkitse kuoreen ”Piirustuskilpailu”. Kuvan taakse on kirjoitettava piirtäjän nimi, ikä, osoite, puhelinnumero ja sähköposti.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajien nimet julkaistaan 19.11.2018 Kannustalon nettisivuilla ja some-kanavissa.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti