Lukijapäivä Pikku G:n kanssa: opitaan boulderoimaan!

Pikku G

Kesäkuun 6. päivänä neljä onnekasta alakoululaista pääsee viettämään hauskaa päivää Helsingissä: räppäri Pikku G on luvannut lähteä opettelemaan boulderointia yhdessä Koululaisen lukijoiden kanssa. Saamme mukaamme Boulderkeskuksen osaavan ohjaajan ja tarvittavat varusteet. Teemme lukijapäivästä jutun Koululaiseen!

Boulderointi on kiipeilyä ilman köysiä matalahkoilla kallionlohkareilla tai sisähallissa 5 metriä korkeilla seinillä. Alastuloa pehmentävät paksut patjat. Lukijapäivänä pyrimme ulkokohteeseen, jos sää vain sallii.

nuoria boulderoimassa

Jos olet Pikku G:n fani, 6.6. on vapaapäiväsi ja sinulla on vanhempiesi lupa lähteä kokeilemaan tätä hauskaa lajia, täytä yhteystietosi alla olevalle lomakkeelle viimeistään 13.5.2018.

Arvomme kaksi alakouluikäistä voittajaa, jotka voivat molemmat ottaa yhden kaverin mukaansa boulderoimaan. Huoltajat ovat tervetulleita seuraamaan opetusta. Voittajat maksavat itse matkansa Helsinkiin. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti yksityiskohdista sopiaksemme. Halutessasi (ja vanhempasi luvalla) voit merkitä lomakkeeseen vanhempasi sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Täytäthän tiedot huolellisesti!

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti