Onko sinun lemmikkisi Vuoden lemmikki 2018? Osallistu kisaan valokuvalla

Omistatko maailman söpöimmän lemmikin? Lähetä paras valokuva eläinystävästäsi Vuoden lemmikki 2018 -kisaan.

rotta ja kamera

Postita onnistunein valokuva lemmikistäsi ja kerro, miksi juuri sinun eläinystäväsi on paras valinta Vuoden 2018 lemmikiksi.

Finalistit esitellään numerossa 14/2018 ja Koululaisen nettisivuilla. Lukijoilla on mahdollisuus äänestää näistä omaa suosikkiaan. Eniten lukijoiden ääniä saanut eläin on Vuoden lemmikki 2018. Toimitus valitsee lisäksi oman lempparinsa.

Upeat palkinnot

Vuoden lemmikki  2018 -kilpailun palkinnot

Sekä lukijoiden suosikkikuvan että toimituksen valitseman lempparikuvan ottaneet palkitaan molemmat upealla pehmopaketilla, jossa on yksisarvinen äänillä ja valoilla, Pugsley-pehmokoira ja Hugg´ems-pehmoeläin. Palkinnon arvo on noin 70 euroa.

Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi Pikkulemmikit – Omistajan opas -kirjaa. Yhden palkinnon arvo on noin 28 euroa. 

Näin osallistut

Lähetä lemmikistäsi mieluiten digivalokuva (minimikoko 1 M) ja esittelyteksti 24.10. mennessä alla olevalla lomakkeella tai postita valokuva: Otavamedia, Koululainen 11, Vuoden lemmikki, 00002 Helsinki.

Muista laittaa esittelytekstiin
1) eläinystäväsi nimi
2) oma nimesi
3) sähköpostiosoitteesi
4) osoitteesi
5) puhelinnumerosi

Kirjeitse lähetetyt valokuvat palautetaan vain, jos mukana on postimerkillä varustettu palautuskuori, jossa on osoite valmiina.

Avainsanat

Kommentit

Huppista keikkaa, lomake oli hukassa hetken aikaa. Nyt pitäisi toimia taas!

Ilmoittaisitteko, kun lomake on käytettävissä. Täällä odotellaan, että päästään osallistumaan..!

Oma kommentti