Lissu tai pissis – loukkaava nimitys?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Riippuu kohteesta.
Viattomiahan ei lissuiksi kutsuta, mutta se, joka haukkuu normitytön vaatteet pystyyn ja huutelee noloksi + tunkee koulupöydän täyteen ”kalliita” huulirasvoja, voi jo kutsua lissuksi.

Avatar

Riippuu kohteesta, toisaalta kyl muaki on haukuttu pissikseksi, eikä se ollu kivaa, mut jos on lissu/pissis ja tietää sen niin sillon se ei oo loukkaavaa (kait), mut jos on lissu/pissis eikä myönnä sitä niin sillon se saattaa olla haukuttavan mielestä loukkaavaa…

Avatar

Riippuu kohteesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar

Kyllä se musta on. Ei oo ikkää kyllä sanottu mulle mutta on se paha.

Avatar

Riippuu kohteesta, mut onhan se todellakin loukkaavaa jos esim haukkuu jotakin niillä nimillä…

Avatar

ei se niiiiin kauheet oo jos on ees vähä huumorintajuu ( mua sanotaan joskus,mut onn tottunu siihe!) et ei kannata ottaa sitä niiiin vakavasti ainakaa mun mielest…

Avatar

joo ihan turhaa käyttää sellasia sanoja sama kun jotain muita rumia nimiä

Avatar

ihq lissut on ärsyttävii mut mua haukutaan ja kaikkee =8(

Avatar

Kyllä, koska onhan se tyhmää, jos vaik’ sanoo jollekki tytölle joka pukeutuu ”lissuks”: ”Lissu”..

Avatar

Mä kyl tiiän mikä on pissis, mut mikä Lissu tarkottaa???

Avatar

Riippuu kohteesta. Esimerkiks meijän koulus on pariki lissuu ja ne tietää sen itekkin ja oikein leuhkii sillä. IHAN TYHMÄÄ SELLANEN! Kanttis tajuta että ei oo oikein hyvä juttu olla lissu/pissis… -.-”

Avatar

Riippuu kohteesta. Voin sanoa, että kamalia teineilijöitä sanon lissuiksi, loukkasi se tai ei.

Avatar

Riippuu kohteesta. Jos joku todellakin ON pissis/lissu, sittenhän vain toteaa tosiasiat! Yksi meidän luokkalainen paistattelee huomiolla, vaikka on varmaan meidän luokan suurin pissis.

Avatar

Riippuu kohteesta, koska jotkut pitävät lissu/pissis nimitystä vaan hyvänä asiana, ja haluavat olla sellaisia. Mutta taas se, että sanot vaikka jollekin että: ”Hirvee lissu!” ei ole oikein. Paitsi jos tämä kohteesi ja sinä olette molemmat tietoisia siitä, että kyseessä on huumoria ja pelkkää huumoria ainoastaan. Sanoo professorin lapsi ja koulunörtti! XD

Avatar

Riippuu kohteesta. Mun mielest pissikset ja lissut on ärsyttävii.

Avatar

Riippuu kohteesta, mutta on se aika loukkaavaa, jos esim. mulle sanottais nii… 🙂

Oma kommentti