Lissu tai pissis – loukkaava nimitys?

Tämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Riippuu kohteesta.
Viattomiahan ei lissuiksi kutsuta, mutta se, joka haukkuu normitytön vaatteet pystyyn ja huutelee noloksi + tunkee koulupöydän täyteen ”kalliita” huulirasvoja, voi jo kutsua lissuksi.

Riippuu kohteesta, toisaalta kyl muaki on haukuttu pissikseksi, eikä se ollu kivaa, mut jos on lissu/pissis ja tietää sen niin sillon se ei oo loukkaavaa (kait), mut jos on lissu/pissis eikä myönnä sitä niin sillon se saattaa olla haukuttavan mielestä loukkaavaa…

Riippuu kohteesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kyllä se musta on. Ei oo ikkää kyllä sanottu mulle mutta on se paha.

Riippuu kohteesta, mut onhan se todellakin loukkaavaa jos esim haukkuu jotakin niillä nimillä…

ei se niiiiin kauheet oo jos on ees vähä huumorintajuu ( mua sanotaan joskus,mut onn tottunu siihe!) et ei kannata ottaa sitä niiiin vakavasti ainakaa mun mielest…

joo ihan turhaa käyttää sellasia sanoja sama kun jotain muita rumia nimiä

ihq lissut on ärsyttävii mut mua haukutaan ja kaikkee =8(

Kyllä, koska onhan se tyhmää, jos vaik’ sanoo jollekki tytölle joka pukeutuu ”lissuks”: ”Lissu”..

Mä kyl tiiän mikä on pissis, mut mikä Lissu tarkottaa???

Riippuu kohteesta. Esimerkiks meijän koulus on pariki lissuu ja ne tietää sen itekkin ja oikein leuhkii sillä. IHAN TYHMÄÄ SELLANEN! Kanttis tajuta että ei oo oikein hyvä juttu olla lissu/pissis… -.-”

Riippuu kohteesta. Voin sanoa, että kamalia teineilijöitä sanon lissuiksi, loukkasi se tai ei.

Riippuu kohteesta. Jos joku todellakin ON pissis/lissu, sittenhän vain toteaa tosiasiat! Yksi meidän luokkalainen paistattelee huomiolla, vaikka on varmaan meidän luokan suurin pissis.

Riippuu kohteesta, koska jotkut pitävät lissu/pissis nimitystä vaan hyvänä asiana, ja haluavat olla sellaisia. Mutta taas se, että sanot vaikka jollekin että: ”Hirvee lissu!” ei ole oikein. Paitsi jos tämä kohteesi ja sinä olette molemmat tietoisia siitä, että kyseessä on huumoria ja pelkkää huumoria ainoastaan. Sanoo professorin lapsi ja koulunörtti! XD

Riippuu kohteesta. Mun mielest pissikset ja lissut on ärsyttävii.

Riippuu kohteesta, mutta on se aika loukkaavaa, jos esim. mulle sanottais nii… 🙂

Oma kommentti