Oletko mesessä?

KoululainenTämän kysymyksen lähetti Koululaisen kävijä. Sinä voit lähettää oman kysymyksesi täältä. Valitse kohta Haluan lähettää…palautetta lehdestä.

Katso tilanne vastaamatta

Kommentit

Avatar

Tietenkin oon!!! ( oon nelosella ja sain sen joskus kolmosella tai kakkosella!) Suosittelen kaikille ketkä ei vielä oo mesessä!!! Se on ihan paras!!<3<3<3

Avatar

minä ei olla tietokoneellakoskaa.

Lollipop ne on parhait a

JJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Avatar

No siis en oo missää pelipaikois, ja mese on best! facebookiin ehk joskus.. Jos haluun

Avatar

on on ja on.. Ja olen tälläki hetkel siel.. Ainaku meen koneelle meen ekaks mesee? kukapa ei olis siel.. Ja sain jo ykkösel (oon nyt vitosel)

Avatar

Olen ja tälläkin hetkellä. WEb-kamera on kiva! >.

Avatar

oon ollu mut salasana unohtiu ja osoitetta ei oo olemassa…

Avatar

no!!!!1 mä haluisin olla siel mut mä en kehtaa kysyy äitiltä tai iskältä ku sitte iskä kuitenki pitää hirveen saarnan kaikesta mahollisesta esim. et sä enää mee tommosiin eikö se gmail jo riitä ja sitte jos ne suostuu nii ne sanoo et: muista sitte et mitää salasanoja ei anneta ja varo sitte niit typerii ihmisii! en tietenkää pilkkaa mesee! =) päinvastoin!

Avatar

jos totta puhutaan turha… mut jos multa kysytään niin bööööööööö!! TOTTAKAI MÄ SIELLÄ OON. ILMASTA JA NOPEETA: TOLLEEN VOI PUHUU VAIKKA KAMUN KAA, JOKA ON ESIM: ULKOMAILLA NIIN AIKA HALVASTI!!

Avatar

Olen mesessä ja se on kiva paikka. Voin puhua serkkuni kanssa joka asuu Pietarsaaressa ja me nähdään toisiamme kahdesti vuodessa. 🙂

Avatar

TODELLAKITODELLAKITODELLAKI, mä oon siäl 24/7 :—-) kaikki mesee ny vaa.

Avatar

Joo… Mutta hei kaikki ne jotka vastaa: Tietysti, kuka ei olis?, ei aina tartte olla niinku kaikki muut, eikä oo päivänselvää et kaikki on siellä!

samaa mielt,ei kaikil oo mesee eikäs iin oo mitää outoo,oon vitosel,ja mulki on ollu mese vaa nyt 5 kk,koska ennen se ei toiminu,sitä enne aina kaikki kaverit kysy ’miks sul ei oo mesee? 😮

Avatar

Oon meses!!!! SE ON TOSI HAUSKAA KUN ME KESKUSTELLAAN MUN SERKUN KAA NIIN ME NÄHDÄÄN TOISEMME WEBBIKAMERASTA!!!

Avatar

Mä en oo meses.Muuten Maria2000 mäkin oon goSussa mikä sun mallin nimi on? Mun on kisuli87900

Avatar

Twilight99 kirjoitti:
Isänsä poika XD: Mä oon saanu kaikista enkun kokeista 10:n!!

mitä välii?

Avatar

Joo… Mutta hei kaikki ne jotka vastaa: Tietysti, kuka ei olis?, ei aina tartte olla niinku kaikki muut, eikä oo päivänselvää et kaikki on siellä!

Isänsä poika XD: Mä oon saanu kaikista enkun kokeista 10:n!! Enkä valehtele. Meil alko enkku vast nelosella, ku oon ruotsinkielisessä koulussa. Kolmosella alko suomi(aika outoo, ku miettii et ajattelisivat ny niitäki jotka on kakskielisiä!!!!).

Avatar

joo, hupsis… oon nelosella nii noi jutskat on sillee vaikeita vaikka oon saanu kaikista enkun kokeista 10-… nii lähetäkkö puhelimitse sun sähköpostin nii voidaan sit olla mesessä… XD 🙂

Avatar

Isänsä poika xD reps :Where it is everyone, suomeks missä se on jokainen , eks se oo where are everyone? missä ovat jokainen =)

Sorryyy pakko xD no itelki enkku torkassa 7… ollu neloselta saakka elikkäs nyt kolmas vuosi menossa xD

Avatar

sanoppa miten mie muka hianosti mesetän ilman sähköpostia… Lmao

Avatar

Where it is everyone?? I have boring… come here everyone!!

Avatar

juu olen, mutta en juttele siellä paljoonkaan kenenkään kanssa. Vaan niiden parhaimpien joita en näe koskaan, tai todella harvoin.

Avatar

NO TODELLAKIN OON MESESSÄ!!!!!!!!!!!!!!↨♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Avatar

goSu on niiiiiiiiin turha ettei mtn tajaa, ja habbo kanssa =D

Avatar

No en sielläkään. Oon vaan goSus, tääl ja Yle.fi Operaatio Hurrikaanissa.

Avatar

Billie Joe kirjoitti:

On ja oon siä tälkin hetkel 😉

Olen of course! Billie Joe lähettäisitkö sähköpostisi mun kännykkään?

Avatar

Joo, olen mesessä! 😀 Kukapa ei olisi? Paras paikka jutteluun kavereiden kanssa, vaikka toinen asuisi eri maassa! x)

Avatar

joo on kenel ny ei ois??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Avatar

MU ISO VELI O SIELLÄ MUT MÄ E, MÄ SAAN SEN VAST NELOSEL JA OON KAKKOSEL , SITÄ PAITS SE JOKA TÄN KIRJOTTI NI KYSYN VAA ET OKS SUL,MESEE KIIITTI JOS VASTAISIT….?

Oma kommentti