Muuramen superviikit ovat Reilu luokka 2013

Koululaisen toimitus on valinnut vuoden 2013 reiluimmaksi luokaksi Mäkelänmäen koulun 5F-luokan Muuramesta, eli Muuramen superviikit.

Reilu luokka 2013

Toimitukseen teki suuren vaikutuksen luokan tekemä käyttöohje, josta löytyy ohjeita niin luokan ääniasetusten säätämiseen kuin unikytkimen käyttämiseen.

Haluamme kiittää kaikkia kisaan osallistuneita luokkia. Toimitukseen saapui hienoja käyttöohjeita ja räppejä eri puolilta Suomea, eikä voittajan valinta ollut kovin helppo. Kisaan lähetettyjä töitä julkaistaan näillä sivuilla loppuvuoden aikana. Lisäksi kaikki kisatehtävät ovat edelleen näillä sivuilla nähtävissä ja tehtävissä, vaikka palkintojen saajat ovatkin jo tiedossa. Ja muistakaa, että Reuhis-sarjakuvatehtävä on vielä käynnissä!

Superviikkien voittofiiliksiä

Olemme Muuramessa sijaitsevan Mäkelänmäen koulun 5f -luokka. Opettajamme on Anu Rainerma. Luokkamme on erittäin innostunut jalkapallon pelaamisesta. Olemme välillä todella äänekkäitä! Mutta tietenkin me hiljennymme, jos niin pyydetään.

Meidän luokassamme on lukupuu. Se tarkoittaa sitä, että kun on lukenut kirjan, voi tehdä lehden muotoiselle paperille pienen esittelyn kirjasta. Se laitetaan sitten piirrettyyn puuhun, joka on luokkamme ovessa. Kaikki jotka lukevat vähintään yhden kirjan, pääsevät tiettynä päivänä lukupiiriin, jossa on pientä herkkua, esimerkiksi keksiä ja hunajavettä. Siellä me keskustelemme kirjoista ja kirjallisuudesta.

Tänä aamuna ope sanoi luokassa, että olemme Suomen reiluin luokka. Luokkamme repesi riemusta, kun kuulimme uutisen! Luokamme valmistautuu innolla matkalle Helsinkiin.

Luokastamme on aivan mahtavaa olla koko SUOMEN reiluin luokka! On aivan upeaa mennä Helsinkiin voittomatkalle, ja on ilo tavata kirjailija Tuula Kallioniemi.

”Tällaista ei meidän luokassamme tapahdu ihan joka päivä, OLEMME IHAN FIILIKSISSÄ!!!!”

”On tää varmaan kyllä parempikin kun lottovoitto! Siis paljon parempi!”

”Toivottavasti luokkamme ei näytä ihan räjähtäneeltä tämän juhlimisen jälkeen…”

Ajatuksia reilusta luokasta

– Reilu luokka -kisa on parantanut luokkamme yhteishenkeä.

– Olemme puhuneet ystävyydestä,kaveruudesta ja tsemppaamisesta.

– On niin mahtavaa olla suomen reiluin luokka! Olemmmekin yrittäneet olla sanan mukaisia ja niin jatkamme tulevaisuudessakin!

Lue lisää voittajaluokasta ja palkintopäivästä joulukuun Koululaisesta. Se ilmestyy maanantaina 2.12.2013.

Reilu luokka 2013

Kommentit

Oma kommentti