Bestis

Olen 10-v. Painan n. 40 kg ja olen noin 140 cm pitkä. Onko ok?

1. Minulla on tosi noloa koulussa, jos olen t-paita päällä ja viittaan, niin kainalokarvani näkyvät. Helteelläkin piti pitää pitkähihaisia päällä.

2. Olen ihastunut ja haluaisin kertoa sille, et tykkään hänestä. Mutta en uskalla. Miten mä voisin sanoa sen?

3. Mulla oli eskarissa tosi hyvä kaveri, mut yks vei sen. Se sano et: ”me ollaan niin hyviä kavereita, et meitä ei voi enää erottaa”. Nyt se ei enää ole mun kaveri. Miten mä saisin uuden bestiksen?
Onneton

Vastaus

1. Kainalokarvat ovat puhuttaneet muitakin. Karvoilla on oma merkityksensä, mutta kieltämättä niistä voi koitua ongelmia. Hien haju on useimmista ikävä asia. Juttele kainalokarvoistasi kotona. Kerro, että karvat nolottavat sinua. Kainalokarvojen ajelu poistaa karvat ja ehkä voisit helteellä palata t-paitojen käyttämiseen. Kainalokarvojen ajaminen ei tule kyseeseen, jos et saa lupaa kotoa. Pyydä myös apua asiassa vanhemmiltasi, sillä ensimmäiset ajelukerrat voivat tuntua hankalilta. Homma on aika tarkkaa puuhaa, ettei tee ihoon haavoja.

2. Ihastukset kuuluvat elämään. Mikä olisikaan mukavampaa kuin saada vastakaikua tunteelleen. Pyydä ihastustasi kanssasi ulos tai muuten leikkimään. Tutustu häneen ensin kunnolla ja ajan kanssa. Koita saada hänestä kaveri itsellesi. Jos kaveruuden myötä ihastus tuntuu ajankohtaiselta edelleen, niin kerro siitä rohkeasti, kun olette kahdestaan.

3. Ikävää, kun kaverisuhteet joskus purkautuvat ja asia hoidetaan hieman kurjasti jättämällä joku ulkopuolelle. Uuden bestiksen saat varmasti, kun ryhdyt viettämään aikaa uusien kavereiden kanssa. Näitä kavereita voit löytää koulusta, kotipihalta, harrastuksista. Mene rohkeasti mukaan ja esittäydy uusillekin ihmisille. Pikkuhiljaa uusi bestis löytyy varmasti.

 

Kommentit

Oma kommentti