Haisevat jalat 12/10

Olen 12 vuotta ja mulla on pari kysymystä. 1. Mun jalat haisee kauhean pahalle. Mua ärsyttää, kun mun kaverikin huomauttelee siitä koko ajan. Miten saisin hajun pois? 2. Seurustelen 4 vuotta vanhemman pojan kanssa ja olen pihkassa yhteen toiseen, joka on minun ikäinen. Miten voisin sanoa poikaystävälleni, ettei hän suuttuisi? Kiitos, jos vastaat minulle.
Huolestunut 98

Vastaus:
1. Jalkojen haiseminen on ikävä vaiva. Toivottavasti vinkeistäni on apua. Ensimmäiseksi: jalat pitäisi pestä päivittäin, kuivata huolella ja rasvata. Joka päivä on tärkeää laittaa jalkaan PUHTAAT sukat.

Jos haju ei lähde tällä konstilla, kannattaa haistaa kenkiä. Joskus jalat alkavat haista, kun kengät haisevat sisäpohjista. Hajua tulee sinne, jos kengät ovat kastuneet ja sisäosa on ollut likainen. Kenkien peseminen (kysy vanhemmilta, voiko kenkiä pestä ja jos voi, niin miten) voi auttaa. Jos peseminen ei tule kyseeseen, kannattaa pyytää vanhempia hankkimaan hajunsyöjäpohjalliset kenkiin. Siten hajun pitäisi hävitä. Joskus kenkien vaihto voi auttaa.

2. Seurusteluasiasta toivon sinun kertovan vanhemmillesi. Tietävätkö he poikakaveristasi, joka on sinua vanhempi? Jos pelkäät hänen reaktiotaan seurustelun päättämistoiveeseen, on hyvin tärkeää, että vanhempasi tietävät asiasta. Jos pelkäät suuttumista, se kertoo, että asiat eivät ole kunnossa.

Kerro poikakaverillesi ihan rehellisesti, että et enää halua olla hänen tyttöystävänsä. Hänen pitäisi hyväksyä asia helposti. Ikäeronne vuoksi hänellä pitäisi olla jo aikuismaista ajatuksenkulkua ja käsitystä siitä, että ehkä haluatte erilaisia asioita arkeenne.

Kommentit

Oma kommentti