Hämmentävä ihastuminen laulajaan

Hämmentävä ihastuminen aiheuttaa päänvaivaa. Miten suhtautua siihen, että yhtäkkiä rakastuu sellaiseen laulajaan, jota on aiemmin vihannut?

Epäröivästi hymyilevä tyttö katsoo konetta. Hämmentävä ihastuminen pohdituttaa häntä.

Moi! Olen vähän yli 11 vuotta vanha tyttö. Olen kuunnellut yhtä laulajaa jo kohta 3 kuukautta ja olen yhtäkkiä pihkassa häneen. Hämmentävä ihastuminen on aiheuttanut sen, etten voi lopettaa hänen ajattelemistaan ja rakastuin häneen. Ystäväni eivät tykkää hänestä yhtään eivätkä ymmärrä minua. En itsekään ymmärrä itseäni, sillä ensimmäisen kerran, kun törmäsin häneen 3 vuotta sitten Youtubessa, ajattelin, että hyi, toi on ihan kauhea ja tekee huonoa musaa. Mitä minulle tapahtuu? Pihkassa laulajaan

 

Moikkelis!

Siinä, että ihastuu henkilöön, josta ei aiemmin ole pitänyt, ei oikeastaan ole mitään kummallista. Hämmentävältä se tuntuu, jos aluksi ei ole artistista pitänyt. Erityisen hämmentävä ihastuminen on varmasti silloin, kun ystävät eivät tunnu ymmärtävän lainkaan, mistä on kyse. Ihanaa on, että sinulla on joku, jota ajattelet ja jonka musiikista pidät.

Lue lisää: Mistä tietää, että on ihastunut?

Ajan saatossa me ihmiset opimme uusia asioita, koemme erilaisia hetkiä ja tapaamme ihmisiä, jotka saavat meidät näkemään asioita erilaisista näkökulmista. Kahdeksan vuoden iässä olet ajatellut artistin musiikista eri tavalla kuin nyt, paljon vanhempana. Nauti ihastuksestasi ja hyvästä musiikista. Pihkaantumista ei oikeastaan voi selittää järjellä. Muista pitää huolta ystävyyssuhteista, ja tehkää yhdessä kivoja asioita. Myös sellaisia, joihin ihastuksesi ei liity lainkaan.

Juttu on julkaistu Koululainen 2/2023 -lehdessä.

Helppis-palstan kysymyksiin vastaa erikoissairaanhoitaja Susanna Ruuhilahti. Lähetä kysymyksesi nettilomakkeella.

Kaikkia lehdessä julkaistuja vastauksia ei välttämättä julkaista netissä.

Avainsanat

Kommentit

Moi! Olen tyttö joka harrastaa ratsastusta mutta aina kun menen isolla hevosella niin minua pelotta että tipun selästä. Vaikka olen ollut heppatyttö koko elämäni niin silti välillä pelottaa isoilta hevosilta tippuminen.
T.hevos ja Michael Jackson hullu

Moi! Olen ihastunut micahel Jacksonin
Ja en vaan voi puhua mistään muusta kuin hänestä ja hevosista. Minun kaikki kaverini haukkuvat häntä joka harmittaa minua koska Michael Jacksonin elämä oli niin rankkaa minulla on vain yksi ystävä joka pitää hänestä. Haluaisin että kukaan ei haukkuisi häntä.
T. Hevoshullu

Moi! Olen ihastunut micahel Jacksonin
Ja en vaan voi puhua mistään muusta kuin hänestä ja hevosista. Minun kaikki kaverini haukkuvat häntä joka harmittaa minua koska Michael Jacksonin elämä oli niin rankkaa minulla on vain yksi ystävä joka pitää hänestä. Haluaisin että kukaan ei haukkuisi häntä. -hevoshullu

Oma kommentti