Hurjat laitteet 7/10

Helppis on niin paras palsta ja Koululainen ihana lehti! 1. Mua vähän ärsyttää, kun en uskalla mennä huvipuistossa hurjiin laitteisiin esim. Linnanmäellä Kirnuun, Tulirekeen, Salamaan jne. Olen joskus uskaltanut johonkin, mutta saan aina traumoja. Mun bestis sanoo, ettei se halua mennä huvipuistoon mun kanssa, kun en uskalla mennä kaikkiin laitteisiin. 2. Oonko ok? Oon 11 vuotta ja painan 32 kg ja oon 140 cm pitkä.

Vastaus:
1. Meistä jokainen on erilainen, myös huvipuiston laitteiden suhteen. Tärkeää on, että tietää ja tunnistaa omat rajansa eikä pakota itseään menemään laitteisiin, joista ei nauti tai jotka eivät tunnu hyviltä. Kaikkia asioita ei tarvitse tehdä yhdessä bestiksen kanssa ja niin on myös huvipuiston laita.

Juttele bestiksesi kanssa. Ehkä te voitte mennä yhdessä. Eihän jokaiseen laitteeseen tarvitse mennä yhdessä? Jos sitten ystäväsi haluaa kaverin hurjiin laitteisiin, voisitte koota isomman porukan mukaan. Tietysti erikseenkin voi mennä. Ei se poista sitä, että olette bestiksiä. Uskalla olla omanlaisesi.  Se, ettei viihdy hurjissa laitteissa, on oikein ok.

2. Olet ok kooltasi.

Kommentit

Oma kommentti