Ihastunut 9/09

Aiheena ovat pojat! Olen hirveän ihastunut yhteen poikaan, mutta olen melkein varma, ettei hän pidä minusta muuten kuin ystävänä. Puhumme aina avoimesti toisillemme, ja se vain pahentaa asiaa! En halua pilata ystävyyttämme, mutta olisi ihana olla hänen kanssaan kimpassa. Toinen ongelma on se, että saatan olla hieman ihastunut ystäväni poikaystävään. Tiedän, että on yleistä ihastua ihmiseen, jonka kanssa viettää paljon aikaa. Haluaisin unohtaa bestiksen poikakamun ja jatkaa ihastustani siihen ihanaan poikaan! Miten voin unohtaa varatun, ja alkaa taas ihailla ihastustani? Kiitos, jos autat.
Vakkari kysyjä!

Vastaus
Pojat tuottavat monille päänvaivaa. Ei ole ihan yksinkertaista olla ihastunut ja epäillä, saako vastakaikua tunteilleen. Minusta on erittäin hyvä asia, että puhut pojan kanssa avoimesti ja olette läheisiä. Se ehkä tarjoaa mahdollisuuden kertoa tunteistasi suoraan. Eikä se, ettei hän tuntisi samoin, pilaa ystävyyttä. Se voi jatkua, vaikka asiasta olisikin puhuttu. Toisaalta voit ihan rauhassa olla kertomattakin asiasta ja tyytyä tykkäämään kaverista niin kuin nytkin.

Joskus ihastumme samanaikaisesti useampaan ihmiseen. Tuttu tunne monille. Se, että kyseessä on ystäväsi poikakaveri tekee mahdottomaksi minun mielestäni kertoa asiaa pojalle. Ainakin minun mieleni pahoittaisit, jos olisit ystäväni. Tunteitaan ei kuitenkaan voi estää. En osaa sanoa, kuinka voisit unohtaa orastavan ihastuksesi. Ehkä ihastuit kaverisi poikakaveriin, koska ihastus kaveriisi oli loppumaisillaan. Mitäs jos antaisit kummankin ihastuksen jäädä taka-alalle, ja odottelisit uutta tulevaksi kulman takaa?

Tsemppiä

Kommentit

Oma kommentti