Jätetty 1/09

Susanna pliis, vastaa, tartten apua. En haluu puhuu tästä äidille. Oot ihana, jos autat??? Mun bestis jätti mut tekstarilla. Se vaan ilmoitti siinä, et en oo ollu sen bestis pitkään aikaan, vaan yks toinen kaveri. Se on valehdellut mulle ja oon ihan allapäin. Katson hirveesti meidän musiikkivideota, missä olemme kaksistaan. Itken myös sillon, kun kuulen sen biisin. Tuntuu, että en voi elää ilman mun bestistä. Tää on niin vaikeeta, kun se yrittää olla mulle normaali kaveri, enkä halua sitä. En tiedä, mitä mä teen.
Pliis auta!

Vastaus
Se, että kokee tulleensa petetyksi, on ikävä tunne. On hyvä, että itket, jos itkettää. Voi olla jopa fiksua istua, itkeä ja kuunnella/katsoa teidän biisiänne. Sure hetki bestiksen menetystä. Kaipaa yhteistä ystävyyttä. Samalla muista, että ystäväsi haluaa olla silti ystäväsi. Miksei ystävyys kelpaisi? Mitä ystävyydestänne jää puuttumaan, jos ette ole enää bestiksiä?

Kuuntele musiikkia ja pura tuntojasi päiväkirjaan. Mieti, millaisia asioita jäät kaipaamaan ja miksi? Muistutuksena kaikille: ystävyyssuhteiden muuttuessa asioista kannattaa jutella nokakkain. Tekstiviesti on aika tyly tapa jättää kaveri, kuten myös se, että on kuin vanhaa kaveria ei olisi olemassakaan.

Kommentit

Oma kommentti