Kolmas pyörä 8/12

Ystävälläni ja minulla on ongelma. Meillä on kolmas pyörä ringissä. Haluaisimme olla ystäväni kanssa enemmän kahdestaan, mutta emme uskalla sanoa sitä kolmannelle ystävälle. Mitä tehdä? Olemme olleet ystäviä noin vuoden ja olemme tutustuneet toisiimme paremmin. Haluaisimme olla nyt myös uuden ystävämme kanssa, mutta hän on hyvin hiljainen eikä puhu paljoakaan. Mitä voisimme sanoa hänelle, jos emme halua olla hänen kanssa enää niin paljon?
Epäröivät ystävät

Vastaus:
Kiitokset viestistänne. Voi olla, etten vastaa teille haluamallanne tavalla, mutta koetan ajatella asiaa kaikkien näkökulmasta. Kerrotte, että ystävänne on hiljainen. Ehkäpä juuri siksi hän ei kysy teiltä asioita. Toivon, että uskaltaudutte kysymään häneltä suoraan. Tämä saattaisi ilahduttaa häntä ja rohkaista jatkossa kysymään teiltä itsekin.
Sitten kahden olemiseen. Minä ajattelen, että joskus on ok olla kahden, mutta kannustan teitä pitämään yllä ystävyyttänne tähän hiljaiseen kaveriin. Kolmisin on kivaa, ja kukaan ei jää yksin. Sopikaa ystävän kanssa rehellisesti, milloin haluatte olla hänen kanssaan. Sitten on ihan ok olla myös kaksistaan, mutta älkää salatko sitä tai sulkeko ystäväänne ulkopuolelle. Miettikää hetki, miltä tuntuisi olla se hiljainen ystävä, josta puhutte. Toivottavasti ystävyyden ylläpitäminen onnistuu.

 

Kommentit

Oma kommentti