Kotiintuloajat 8/10

Tää sun palsta on mahtava. Mä oon riidelly mun äidin kanssa aika paljon. Yleensä me riidellään kotiintuloajoista. Voitko auttaa? Mitä pitäis tehdä, kun mun äidillä on tarkat ruoka-ajat ja muilla mun kavereilla ei oo.
Nimetön

Vastaus:
Ikävää, että ajaudut riitoihin äitisi kanssa. Kotiintuloajat taitavat olla aika tavallinen riidan aihe nuorten ja vanhempien välillä. Minusta kotiintuloajat ovat tärkeitä ja niitä pitää noudattaa. Vanhemmat haluavat pitää sinusta huolta. He haluavat, että olet turvassa. Se on vanhempien tehtävä. Noudata kotiintuloaikoja ja riidat vähenevät.

Ruoka-ajat ovat mielestäni hyvä asia. Jos teillä on joka päivä sama ruoka-aika, kaverisi tottuvat asiaan nopeasti. Silloinhan asioista tulee oikeastaan helppoja. Sinä ja kaverisi tiedätte, kuinka paljon teillä on yhteistä aikaa ennen ruokaa. Tiedätte myös, koska voitte tavata ruokailun jälkeen uudestaan. Ehkäpä kavereillesikin tulee samalla säännöllinen ruoka-aika. Muutkin kenties menevät syömään koteihinsa, kun sinäkin menet. Kannatan vanhempien laatimien kotiintulo- ja ruoka-aikojen noudattamista. Minusta ne ovat tärkeitä asioita, joista ei kannata koettaa päästä eroon.

Kommentit

Oma kommentti