Kynsien pureskelija 4/13

Minulla on ongelmana se, että fanitan Robinia. Haluaisin kertoa siitä kavereilleni, mutta kaikki Robin-fanit joutuvat haukutuiksi. Olen sanonut fanittavani Adelea, ja kaikki ihmettelevät, että kännykässäni on  silti vain yksi Adelen biisi ja viisi Robinin biisiä. Pureskelen kynsiä usein. Olen kokeillut keinoja, joita olet antanut muissa numeroissa, mutta ne eivät ole auttaneet. Pureskelen kynsiä yleensä koulussa, lehtiä lukiessani ja kun katson telkkaria. Mitä voisin tehdä? Kiitos, jos vastaat.
help me ;(

Vastaus:
Ei Robinin fanittamisesta kannata tehdä ongelmaa. On merkillistä, että jotakuta kiusataan siitä, että tykkää jostain bändistä tai artistista. Sinulla saa olla kännykässäsi Robinin biisejä ja saat tykätä hänestä. Ei sinun pitäisi joutua kertomaan, että pidät jostain muusta kuin kenestä oikeasti pidät.

On tosi typerää kiusata ketään musiikkimaun tai muun sellaisen vuoksi. Me kaikki mahdumme tähän maailmaan erilaisine makuinemme.

Kynsien pureskelu on harmittava vaiva, ja siitä voi olla vaikeaa päästä eroon. Jos olet kokeillut jo erilaisia rohtoja kynsiin ja pureksit niitä silti, ehdotan sinun miettivän millaisissa tilanteissa pureksit kynsiäsi ja mihin se auttaa. Juttele asiasta vaikka vanhempiesi ja kavereidesi kanssa. Koittakaa keksiä, millä muulla tavalla voisi toimia kuin kynsiä pureskellen. Auttaisiko, jos kirjoittaisit jotakin paperille, kun huomaat purevasi kynsiä tai kun alkaa tehdä mieli pureksia kynsiä? Joku on saanut avun siitä, että on jonkin aikaa käyttänyt ohuita hanskoja. Yhdessä toisten kanssa jutellen löytää yleensä itselle sopivimmat tavat välttää kynsien pureksinnan.

Myös vanhemmillasi on tietoa ulottuvillaan. Voi olla, että sinulla on vielä käyttämättä joitakin perinteisiä tapoja lopettaa kynsien pureskelu. Kysy asiasta vanhemmiltasi 

Kommentit

Oma kommentti