Kynsien repijä 12/12

1. Revin kynsiäni, enkä saa lopetettua sitä vaikka kuinka yritän. Miten sen saisi lopetettua? Kynteni eivät enää kasva sen takia. Se on vähän huolestuttavaa. 2. Minkä ikäisenä rinnat alkavat kasvaa? 3. Olen 12-v. Painan noin 30 kg ja olen 134 cm. Olen lyhyt, mutta olenko muuten ok?
myöhäinen murkku

Vastaus:
1. Kokeilepa miettiä samoja ohjeita kynsien repimiseen kuin mitä neuvoin nimimerkille Minä. Samoin ehdotan teitä kumpaakin miettimään millaisessa mielentilassa tai tunnelmissa te joko naksuttelette käsiänne tai revitte kynsiänne. Kun tunnistaa tilanteeseen johtavan tekijän, voi ymmärtää, ettei huono tapa tuota helpotusta, vaan sen voi ratkoa paremmilla tavoilla.

2. Rinnat alkavat kasvaa jokaisella eri aikaan. Yleisimmin rinnat alkavat kasvaa ja kehittyä noin 10–16-vuotiailla. Rintojen koko vaihtelee ja on jokaisella omanlaisensa.

3. Pituus on asia, jolle emme voi mitään. Jokainen on oman mittaisensa, eikä siihen voi vaikuttaa oikein mitenkään. Olet sen mittainen kuin olet ja siitä kannattaa opetella pitämään, kuten omasta painostaankin. Olet kaunis omana itsenäsi. Tärkeää on muistaa syödä monipuolisesti ja riittävästi.

Kommentit

Oma kommentti