Lihavat jalat 2/13

1. Jalkani ovat kauhean lihavat. Miten niitä saisi laihdutettua? 2. Täytän pian 11, ja minulla on monta pehmolelua sängyssäni. Onko se noloa? 3. Kukaan luokkalaiseni tyttö ei pidä enää syntymäpäiväjuhlia, joten enkö minäkään enää voi?

Vastaus:
1. Laihduttamisvinkkejä en osaa antaa. En usko, että jalkasi ovat lihavat. Meidän jokaisen jalat ovat omanlaisensa eikä niiden muodolle voi mitään. Runsas liikkuminen sekä monipuolinen ja riittävä ruokailu pitävät hyvässä kunnossa, jos muistaa myös levätä. Tällöin painonkaan ei pitäisi olla ongelma.

2. Sängyssäsi saa olla niin monta pehmolelua kuin haluat. Se ei ole noloa! Monilla aikuisillakin on sängyllään pehmoleluja, joten 11-vuotiaalla on aika paljon aikaa pitää niitä esillä.

3. Vaikka muut luokkalaisesi eivät pitäisi synttärijuhlia, sinä voit. Minäkin vietän omia synttäreitäni vuosittain, vaikka olen jo aika vanha. Se on minusta hauska tapa tavata kavereita ja juhlia yhdessä. Synttärit antavat mahdollisuuden myös tehdä jotakin erityistä oman syntymän kunniaksi. Siitä asiasta kannattaa olla iloinen ja samoin myös elinvuosistaan!
Nauti elämästä. Keskity hyviin asioihin, älä pieniin epäkohtiin itsessäsi.

Kommentit

Oma kommentti